melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Gayet güzel alabilirsinCrucial Ballistix 8gb 3200mhz Nasıldır
Gayet güzel alabilirsinCrucial Ballistix 8gb 3200mhz Nasıldır
Neden pekiMicron E Die'dan bahsediyorsan güzel. Ancak 3200mhZ'i CL16 diye biliyorum ben olsam 3000mhZ CL15 alırdım.
Eşitler diyebiliriz ben Crucial bi'tık daha iyi diye biliyorum.O normal ama neoforza daha iyi diye biliyorum yani daha çok öneriliyor
CL'nin düşmesi daha iyidir. Bence 1 CL değeri 200mhZ'den daha önemli. İşlemciniz nedir?Neden peki
ryzen 3400g ekran kartını alamadıgım icin böyle bir işlemci sectim 6-7 aya msi 1650s alıcamEşitler diyebiliriz ben Crucial bi'tık daha iyi diye biliyorum.
Ama Neoforza çok öneriliyor çünkü arada yaklaşık 40-50 lşra fark var 2 tane alırsanız 100 lira daha ucuza geliyor o yüzden neoforza çok öneriliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CL'nin düşmesi daha iyidir. Bence 1 CL değeri 200mhZ'den daha önemli. İşlemciniz nedir?
Yani burada her yer de olduğu gibi kişiyi bütçe belirliyor neoforza alıp dediğiniz gibi ekran kartına biraz daha para koyma imkanı olsunEşitler diyebiliriz ben Crucial bi'tık daha iyi diye biliyorum.
Ama Neoforza çok öneriliyor çünkü arada yaklaşık 40-50 lşra fark var 2 tane alırsanız 100 lira daha ucuza geliyor o yüzden neoforza çok öneriliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CL'nin düşmesi daha iyidir. Bence 1 CL değeri 200mhZ'den daha önemli. İşlemciniz nedir?
O zaman karar size kalmış 3000mhZ CL15 ile 3200mhZ CL16 eşit diyebiliriz.ryzen 3400g ekran kartını alamadıgım icin böyle bir işlemci sectim 6-7 aya msi 1650s alıcam
NeoForza yada Crucial Ballistix 8gb 3200mhz alıcam sanırım hangisi daha iyidirYani burada her yer de olduğu gibi kişiyi bütçe belirliyor neoforza alıp dediğiniz gibi ekran kartına biraz daha para koyma imkanı olsun
alma bunu sorun cıkıyor sonra git Tforce den al bence şuana kadar kullandım gram sorun görmedim tavsiye ederim amaCorsair Vengeance LPX 16gb 3000mhz Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıldır?
mhz yüksek olması iyi bir şey değil mi? Crucial Ballistix 8gb 3200mhz RAMler ryzen işlemcilerle uyumlu calısıyor diye biliyorum 2 slota 8gb alıcamO zaman karar size kalmış 3000mhZ CL15 ile 3200mhZ CL16 eşit diyebiliriz.
hocam ekran kartını 1650s alıcaktın değil mi bence neoforza al 100 tl fln ucuz olduğundan ekran kartına yada ssdye ekstra yardım olurmhz yüksek olması iyi bir şey değil mi? Crucial Ballistix 8gb 3200mhz RAMler ryzen işlemcilerle uyumlu calısıyor diye biliyorum 2 slota 8gb alıcam
MHZ'in atması güzel ama CL'nin de artması kötü.mhz yüksek olması iyi bir şey değil mi? Crucial Ballistix 8gb 3200mhz RAMler ryzen işlemcilerle uyumlu calısıyor diye biliyorum 2 slota 8gb alıcam