- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,025
Uğraşamam derse ram bozuktur.uğraşamam fln derse almam o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oha o kadar mı cidden
ben en az sorun ramde çıkar sanıyodum
Uğraşamam derse ram bozuktur.uğraşamam fln derse almam o zaman
oha o kadar mı cidden
Eğer Ram de sorun çıkarsa beynini yersin.Çünkü bazen öyle hatalar çıkıyor ki 3-4 ay kullanıyorsun birden kafayı yiyor bilgisayar hadi gelde bul hata nerede.Ben 2018 den beri sıfır bir ürün almadım hep 2.el alırım fakat pc parçalarında Psu ve rami hep sıfır alırım birde anakartı çünkü anakartın fiyatları 2.elle neredeyse aynı 2.el piyasası olan bir ürün değil anakart.uğraşamam fln derse almam o zaman
oha o kadar mı cidden
Eyvallah usta anladım seni sağ olasın bilgilendirdigin içinEğer Ram de sorun çıkarsa beynini yersin.Çünkü bazen öyle hatalar çıkıyor ki 3-4 ay kullanıyorsun birden kafayı yiyor bilgisayar hadi gelde bul hata nerede.Ben 2018 den beri sıfır bir ürün almadım hep 2.el alırım fakat pc parçalarında Psu ve rami hep sıfır alırım birde anakartı çünkü anakartın fiyatları 2.elle neredeyse aynı 2.el piyasası olan bir ürün değil anakart.
Hadi ram de esneklik yapabilirsin belki ama sakın psuyu riske atma Corsair Cx750F psum yıldırım çarpmasına dayandı kendini feda etti fakat sistemi kurtardım psu kalitesiz gitmişti sistem.Eyvallah usta anladım seni sağ olasın bilgilendirdigin için
evet evet anladımHadi ram de esneklik yapabilirsin belki ama sakın psuyu riske atma Corsair Cx750F psum yıldırım çarpmasına dayandı kendini feda etti fakat sistemi kurtardım psu kalitesiz gitmişti sistem.