RAM'lerde bir sıkıntı yoksa ikinci eli tercih edebilirsin.2.EL: Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 700 lira bu
Sıfır: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 1200 lira buda
sizce hangisi daha mantıklı
bozuk olabilir ?Ram yani bu en fazla nasıl bi sorun olabilir ki
XMP'yi açıktan sonra mavi ekran yersin. Eğer yükseltmek için satıyorsa %90 bir problem olmaz diye düşünüyorum.Ram yani bu en fazla nasıl bi sorun olabilir ki
memtest yapın, sorun yoksa satın alın.kullanan kişi şuan aktif kullanıyorum dedide olabilir dogru diyosun
fiyat cok iyi sonucta
evet RGB ram almak için satıyomusXMP'yi açıktan sonra mavi ekran yersin. Eğer yükseltmek için satıyorsa %90 bir problem olmaz diye düşünüyorum.
memtest çok uzun sürmüyor mu ya yapmasımemtest yapın, sorun yoksa satın alın.
bozuk ramli sistem açılır, ancak bozuk bir kısma okuma yazma denk gelirse mavi ekran verdirir.
Adama memtest yaptır sonuçlarını iste. Hiç sorun çıkmazsa al.evet RGB ram almak için satıyomus
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
memtest çok uzun sürmüyor mu ya yapması
Şans deneyecek b ir şey yok dostum ikinci el RAM alınıp satılırken memtest sonucu olmadan alıp satılmaz. Test yapmazsa ram bozuktur.tamamdır denerim şansımı
Hocam bilgisayar toplarken Psu ve rami her zaman sıfır alın.Geri kalanı 2.el alabilirsiniz.2.EL: Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 700 lira bu
Sıfır: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 1200 lira buda
sizce hangisi daha mantıklı
uğraşamam fln derse almam o zamanŞans deneyecek b ir şey yok dostum ikinci el RAM alınıp satılırken memtest sonucu olmadan alıp satılmaz. Test yapmazsa ram bozuktur.
oha o kadar mı ciddenHocam bilgisayar toplarken Psu ve rami her zaman sıfır alın.Geri kalanı 2.el alabilirsiniz.