Corsairin Ramleri Nasıldır

O normal ama neoforza daha iyi diye biliyorum yani daha çok öneriliyor
Eşitler diyebiliriz ben Crucial bi'tık daha iyi diye biliyorum.
Ama Neoforza çok öneriliyor çünkü arada yaklaşık 40-50 lşra fark var 2 tane alırsanız 100 lira daha ucuza geliyor o yüzden neoforza çok öneriliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CL'nin düşmesi daha iyidir. Bence 1 CL değeri 200mhZ'den daha önemli. İşlemciniz nedir?

Ama Neoforza çok öneriliyor çünkü arada yaklaşık 40-50 lşra fark var 2 tane alırsanız 100 lira daha ucuza geliyor o yüzden neoforza çok öneriliyor.

CL'nin düşmesi daha iyidir. Bence 1 CL değeri 200mhZ'den daha önemli. İşlemciniz nedir?
ryzen 3400g ekran kartını alamadıgım icin böyle bir işlemci sectim 6-7 aya msi 1650s alıcam

Yani burada her yer de olduğu gibi kişiyi bütçe belirliyor neoforza alıp dediğiniz gibi ekran kartına biraz daha para koyma imkanı olsun

GSKİLL ucuz ise alınır. Ona da bakın ama 340 TL üzeri ise asla alma.

Yani burada her yer de olduğu gibi kişiyi bütçe belirliyor neoforza alıp dediğiniz gibi ekran kartına biraz daha para koyma imkanı olsun
NeoForza yada Crucial Ballistix 8gb 3200mhz alıcam sanırım hangisi daha iyidir

O zaman karar size kalmış 3000mhZ CL15 ile 3200mhZ CL16 eşit diyebiliriz.
mhz yüksek olması iyi bir şey değil mi? Crucial Ballistix 8gb 3200mhz RAMler ryzen işlemcilerle uyumlu calısıyor diye biliyorum 2 slota 8gb alıcam

mhz yüksek olması iyi bir şey değil mi? Crucial Ballistix 8gb 3200mhz RAMler ryzen işlemcilerle uyumlu calısıyor diye biliyorum 2 slota 8gb alıcam
hocam ekran kartını 1650s alıcaktın değil mi bence neoforza al 100 tl fln ucuz olduğundan ekran kartına yada ssdye ekstra yardım olur

Geri