Neler Yeni

Cosori 4.7 Lt mi, Cosori 5.5 Lt mi?

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Elimde ikisi de var şu an. Cosori 5.5 L olanı dün indirimden aldım, bugün elime ulaştı. Bir üst modeli olduğu için diğerini iade edip 5.5 L ile devam ederim demiştim ama geldiğinde 205 derece maksimum olduğunu gördüm, hiç dikkat etmemiştim, internette biraz araştırınca da 4.7 L daha iyi gibi yorumlar gördüm. Sizce 5.5 L ile devam etmeli miyim? Airfryer ürünleri ile ilgili hiçbir bilgim yok o yüzden sormak istedim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,700
İsim
Oğuz
4.7 Litre olanı kullanıyoruz biz, 230 dereceye kadar çıkıyor. Memnunuz.
5.5 Litre olanın özelliği biraz daha büyük olması ve telefondan kontrol edilebilmesi ama 205 derece azmış cidden.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.7 Litre olanı kullanıyoruz biz, 230 dereceye kadar çıkıyor. Memnunuz.
5.5 Litre olanın özelliği biraz daha büyük olması ve telefondan kontrol edilebilmesi ama 205 derece azmış cidden.
Wi-Fi özelliği olmayan COSORI 5.5 L Airfryer bu hocam. 205 dereceyi görünce bir garip geldi. Haznesi büyük ve 200W daha fazla elektrik yakıyor. İkisi de elimde şimdi hangisine iade etsem diye düşünüyorum :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,700
İsim
Oğuz
Wi-Fi özelliği olmayan COSORI 5.5 L Airfryer bu hocam. 205 dereceyi görünce bir garip geldi. Haznesi büyük ve 200W daha fazla elektrik yakıyor. İkisi de elimde şimdi hangisine iade etsem diye düşünüyorum :D
Evde çok kişi kullanacaksanız 5.5 litre olan hiç yoktan küçük bir porsiyon arttırır ama genel olarak 5.5 Litre bile olsa 3-4 kişilik yemek çıkmıyor. Yine de sizin bileceğiniz iş. Fazladan 25 derece yerine biraz daha uzun pişsin diyorsanız 5.5 olan kalsın.

donanimci98

80+ Bronze
200w fazla elektrik yakması farklı bir durum yalnız. İçindeki resistans daha büyük olabilir. Bundan dolayı daha fazla yakar. Derece eksiğini oradan kapatmış olabilirler.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Evde çok kişi kullanacaksanız 5.5 litre olan hiç yoktan küçük bir porsiyon arttırır ama genel olarak 5.5 Litre bile olsa 3-4 kişilik yemek çıkmıyor. Yine de sizin bileceğiniz iş. Fazladan 25 derece yerine biraz daha uzun pişsin diyorsanız 5.5 olan kalsın.
4.7 L olanın pek iyi iş çıkarıp çıkarmadığını bir türlü anlayamadım. Kullanmayı da bilmiyorum, airfryer ürünleri hakkında bilgim de yok :D En azından birini iade ettiğimde iade ettiğim için pişman olmayayım istiyorum. Bir de 205 derece olmasına rağmen diğerinden iyi iş çıkardı gibi. Kafamı kurcalayan 2018'de modelin çıkmış olması.
200w fazla elektrik yakması farklı bir durum yalnız. İçindeki resistans daha büyük olabilir. Bundan dolayı daha fazla yakar. Derece eksiğini oradan kapatmış olabilirler.
O nasıl oluyor hocam tam olarak?

donanimci98

80+ Bronze
4.7 L olanın pek iyi iş çıkarıp çıkarmadığını bir türlü anlayamadım. Kullanmayı da bilmiyorum, airfryer ürünleri hakkında bilgim de yok :D En azından birini iade ettiğimde iade ettiğim için pişman olmayayım istiyorum. Bir de 205 derece olmasına rağmen diğerinden iyi iş çıkardı gibi. Kafamı kurcalayan 2018'de modelin çıkmış olması.

O nasıl oluyor hocam tam olarak?
Basitçe anlatıyorum. İki tane oda var. Biri 4 metrekare diğeri 5 metre daha uzun hangisini ısıtmak için daha fazla enerji harcarsın. Bi odadaki klime 50 derece max ısı verebiliyor. Büyük odada ki 45 derece max ısı verebiliyor. 45 olanda petek daha büyük ama. Watt cihazın aynı anda tüketeceği max enerji demek. Fazla tüketiyor diye fazla yakmıyor. Fazla enerji açığa çıkarabildiği için watt değeri yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca iki fırın de alıp deniyor musun? Senin yüzünden başkasına 2.el gidecek. Birini al kullan yaptığın hoş değil.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Basitçe anlatıyorum. İki tane oda var. Biri 4 metrekare diğeri 5 metre daha uzun hangisini ısıtmak için daha fazla enerji harcarsın. Bi odadaki klime 50 derece max ısı verebiliyor. Büyük odada ki 45 derece max ısı verebiliyor. 45 olanda petek daha büyük ama. Watt cihazın aynı anda tüketeceği max enerji demek. Fazla tüketiyor diye fazla yakmıyor. Fazla enerji açığa çıkarabildiği için watt değeri yüksek.
Şimdi daha net anladım hocam teşekkürler. Kullanıcı yorumu bulabilsem süper olacak aslında 5.5 L için.
Ayrıca iki fırın de alıp deniyor musun? Senin yüzünden başkasına 2.el gidecek. Birini al kullan yaptığın hoş değil.
İkisini de sırf deneme maksadıyla almadım, 4.7 L olanı kullanıyordum zaten ama pek memnun etmemişti açıkçası. Dün 5.5 L indirimini görünce daha iyidir diye düşünerek aldım. Zaten bunu almayacak olsam bile iade etme düşüncem vardı. Ek olarak başkasına ikinci el olarak gideceğini sanmıyorum Amazon iade kabul ediyorsa bu ürün için, ne gerekiyorsa yapıyorlardır. Bana ikinci el gelmiş olma olasılığı da var bunu da unutmayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom