Perfectshot06
Moderatör
Dahası
İlk çıktığı zamanlar herkes reklamını yapınca arz-talep yüzünden fiyatları uçurdular daha sonra kimse almamaya başlayınca bedavaya satılır oldular.3200'e aldık ekonomi kötüleştikçe bunun fiyatı azaldı
Bu ekonomide bile zarara girmeyi beceriyorum
Ben aldıktan sonra Türkiye şubesi açıldı galiba o yüzden düştü. Bence çok fazla da satıldı. Kötü de değil kalitesi.İlk çıktığı zamanlar herkes reklamını yapınca arz-talep yüzünden fiyatları uçurdular daha sonra kimse almamaya başlayınca bedavaya satılır oldular.
Sadece bu marka için değil de genel olarak söyledim yani bütün markalar dahil.Ben aldıktan sonra Türkiye şubesi açıldı galiba o yüzden düştü. Bence çok fazla da satıldı. Kötü de değil kalitesi.
hocam bende 3-4 ay önce ankerin şarj cihazını almıştım 550 ye güya indirimde, ürün şuan 300 e satılıyor, dediğin gibi dolar yükseldikçe fiyatlar düşüyor3200'e aldık ekonomi kötüleştikçe bunun fiyatı azaldı
SDJFKLSDKHJGFDFHJKHKJDS yarıldım ya3200'e aldık ekonomi kötüleştikçe bunun fiyatı azaldı
Ahaha aynen 3200 3300 civarı almıştım bu ekonomide tek düşen şey aldığım silindirik airfreyy oldu ben araba alınca merak etmeyin haber edicem oda dusucek3200'e aldık ekonomi kötüleştikçe bunun fiyatı azaldı