whisper snow
80+ Silver
Hocam elinde kalmasini birak diger parcalar giderAlınır hocam patlak değilse aman dikkat edin sızdırmasın sistem elinizde kalır
Hocam elinde kalmasini birak diger parcalar giderAlınır hocam patlak değilse aman dikkat edin sızdırmasın sistem elinizde kalır
İşte hocam diğer parçalar yani sistem elinde kalırHocam elinde kalmasini birak diger parcalar gider
Hocam risk iste ya ben sahsen 7900X veya 13900KF gibi cok guclu bir islemci kullanmiyorsam daha uygun hava sogutuculardan birini tercih ederdim.İşte hocam diğer parçalar yani sistem elinde kalır
Bende hocam Perfan 120h 224xt falan tercih ederdimHocam risk iste ya ben sahsen 7900X veya 13900KF gibi cok guclu bir islemci kullanmiyorsam daha uygun hava sogutuculardan birini tercih ederdim.
R5 5600 kullanıyorum fiyat uygun diye almayı düşünüyrum hazırda perfan 120h kullanıyorumHocam risk iste ya ben sahsen 7900X veya 13900KF gibi cok guclu bir islemci kullanmiyorsam daha uygun hava sogutuculardan birini tercih ederdim.
İsterseniz alın koyun bir köşeye kalsın fiyatı iyi çünküR5 5600 kullanıyorum fiyat uygun diye almayı düşünüyrum hazırda perfan 120h kullanıyorum
Hocam alin dursun kenarda yedek olarak suan perfan 120H yeterli bence.R5 5600 kullanıyorum fiyat uygun diye almayı düşünüyrum hazırda perfan 120h kullanıyorum