Neler Yeni

Sıvı soğutma Yanlış mı takılmış? normal mi ?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
Stres testinden dolayı ise çok pişman olacağım ama 10 dkk lik ekran kartı ve işlemci stres testi sıfır PC için sıkıntı yaratır mı cidden ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Yoksa alakası yokmudur boşuna mı stres testini kafama takıyorum? Sanki o seste sıvı soğutmanin pompasindan geliyor gibi ama ekran kartından da olabilir ama dinlediğim kadarıyla sıvı soğutmadan geliyor
Dün böyle ses varmıydi bilmiyorum ama dün FPS daha yüksekti şuan düştü oyun oynarken bile kasanın içi buz gibiydi ısınma yoktu dünde oyun oynarken yukteydi ama ses varmıydi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben elimi değmedim ztn kasaya sadece stres testi yaptırdım bunlari yazacagina stres testi bir sıkıntı yapmaz dersin ve fps in neden düştüğünü söylersin anlarim
Kardeşim neyi kafana takıyorsun anlamıyorum fpsni yükseltmek istiyorsan gir nete amd/nvidia ekran kartı için yapılması gereken ayarlar sonra işlemci içinde böyle videolar var. Pompa sesi çok normal bobin cızırtısıda çok normal

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Stres testinden dolayı ise çok pişman olacağım ama 10 dkk lik ekran kartı ve işlemci stres testi sıfır PC için sıkıntı yaratır mı cidden ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Yoksa alakası yokmudur boşuna mı stres testini kafama takıyorum? Sanki o seste sıvı soğutmanin pompasindan geliyor gibi ama ekran kartından da olabilir ama dinlediğim kadarıyla sıvı soğutmadan geliyor
Dün böyle ses varmıydi bilmiyorum ama dün FPS daha yüksekti şuan düştü oyun oynarken bile kasanın içi buz gibiydi ısınma yoktu dünde oyun oynarken yukteydi ama ses varmıydi bilmiyorum

Ben elimi değmedim ztn kasaya sadece stres testi yaptırdım bunlari yazacagina stres testi bir sıkıntı yapmaz dersin ve fps in neden düştüğünü söylersin anlarim

O kasalarda derken ? Bana bir fotoğraf attınız şair ne demek istemiş gibi ama diğerleri de oraya takilmaz dedi herkes ilk başta senin mesajını unuttum bile ve o kasalarda derken ne demek istedin ? Benim şu anki kasada oraya mi takılıyor anlamında mi
Senin sttığın resimde de aynı yerde takılı ayrıca o resimdeki senin sisteminden daha iyi bir sistem yani şu demek oluyor oraya takılıyor.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Kardeşim neyi kafana takıyorsun anlamıyorum fpsni yükseltmek istiyorsan gir nete amd/nvidia ekran kartı için yapılması gereken ayarlar sonra işlemci içinde böyle videolar var. Pompa sesi çok normal bobin cızırtısıda çok normal
O dediğiniz sesler dışında bir ses olmadığına eminsiniz yani demi
Evet ayar yaparım ama diyorum anlatamiyormuyum ben
Valorant dün 550 veriyorken bugün 400 FPS veriyor önceden AMD ayar yapmamıştım ki bişi yapmadım o yüzden diyorum neden oldu diye FPS ayarı yapmasını biliyorum ama neden dün öyleydi bugün öyle o yüzden diyorum ama fikriniz için teşekkürler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Merhaba vatandan PC almıştım kurulumu onlar yaptı sıvı soğutma yukarda olur diye biliyorum ama fotoğraf ta attığım yere takmışlar bir sorun olurmu şuan çalışıyor yinede sorayım dedim. Kasa xigmatek anubis pro 4fx sıvı soğutucu cougar aqua argb 240 2x120mm
Mühendislik harikası sıvı soğutmayı yapan adam bile der ben nasıl akıl edemedim hava nerden çıkıyor şimdi bunu düşünüp tartışalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom