Çok kafaya takmışsın kankam.
Bir sorun olmaz. İşlemciyi de kolay kolay yakamazsın. Zaten normal bir kullanıcının aşamayacağı limitleri var. ( Mesela X Bir Derecede Kapanır. )
Bilgisayara sonradan bir müdahale yapmadığın sürece, stok olarak kullandığın için çıkacak her hangi bir sorunda ( çıkmaz, rahat ol. ) götür aldığın yere.
Stok olarak kullandığın derken orayı anlayamadımda.ben şey sanıyordum işte dedim ya önceki mesajda da ya derdimi anlatamıyorum vallahi üzülüyorum
Bakın kasada delikler oluyo ya hani bazı yerlerde hava alması için üstte mesela ben illa,kesin oraya takılmalı diye düşünüyordum hani hava aliyo ya bende ordan aldığı havayı işlemciye kasanın içine dağıtacak sanıyordum. Şimdi fanların arkasında hava alacak yer olmayan bir yere takılınca çalışmaz bir işe yaramaz diye düşünüyordum soğutma. DEMEK İSTEDİĞİM SOĞUTMANİN İYİ ÇALIŞMASI İÇİN VE SIKINTI OLMAMASİ İÇİN ARKASINDA HAVA ALACAK YER OLMALI Mİ (YANİ HAVALANDİRMA DELİKLERİ KASADA) YOKSA ALAKASI YOK MU SADECE POZİSYON OLARAK Mİ YANLIŞLIK VAR DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLATABİLDİMMİ ?
sıvı soğutmanin çalışması için arkasında delik yada hava alacak bir yer olmasına gerek yokmu yani alakası yokmu ? Arkası full kapalı düz bir yere yani benimki gibi bir yere takılınca da yukarı takılmış gibi çalışır mı aynı performansta . Yani sadece pozisyon olarak mi hata var nereye koyarsan koy iyi mi çalışır yani
Valoda 60 dereceyi geçmedi ama killandigim şey borular soğuk değil hiç fayda etmiyor gibi soğutuyormu emin değilim ama inşallah anlatabilmisimdir derdimi sadece pozisyon olarak hata var performans olarak değil yani fanın arkasında hava alacak yer şart değil yani bunu anladım umarım doğru anlamisimdir
Derdimi anlatmak için uzun yazdim kusura bakmayın