Ya Chrome girince bile hemen 70 fırlıyor sonra altı yok yaniyükte nedir?
Boşta iken soğutucu çalışıyor mu?
üstad kasada üst bölüme bağlı ve fanları egzoz fan şeklinde takılı durumda.doğru takılmamıştır bu durumda.
hocam poseidon elite 360 modelini kullanıyorum işlemcide ısı anlık yükselip düşebiliyor yani 1 saniyeliğine 73 olup geri 53-55 seviyelerine geri geliyor normalmidir ? işlemci : ryzen 5 7600xCougar kullanmış biri olarak çok vasat bir soğutucu 7000 serisinde yeterli değil. Önerim servise gönder sıfırı ile değişim iste. Servis değişim konusunda sorun çıkarmıyor. Daha sonra paketi açmadan sat, arctic 360 alıp keyfine bak.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz anlık yükselişler sorun değil, sıvı soğutucu yükte kaç derecelerde ona bakmak lazım. Bende daha önce cougar aqua 360 ı kullandım. TLOU da 90 derecedeydi işlemci arctic ile 65-70 derecede oynuyordum.hocam poseidon elite 360 modelini kullanıyorum işlemcide ısı anlık yükselip düşebiliyor yani 1 saniyeliğine 73 olup geri 53-55 seviyelerine geri geliyor normalmidir ? işlemci : ryzen 5 7600x
hocam işlemciyi yük testine soktuğumda max 81 i gördüm üstüne geçemedi ama ara sıra oyunlarda anlık olarak 84 olup geri 70-73 seviyelerine geri düşüyorAynı işlemciyi kullanıyoruz anlık yükselişler sorun değil, sıvı soğutucu yükte kaç derecelerde ona bakmak lazım. Bende daha önce cougar aqua 360 ı kullandım. TLOU da 90 derecedeydi işlemci arctic ile 65-70 derecede oynuyordum.
Arctic aldığımdan bu yana 80+ derecelere çıktığını hiç görmedim. Fakat senin soğutucunda gayet düzgün çalışıyor. Arctic ile aralarında 4-5 derece olması da gayet normal. Kafana takacağın bir durum yok dostum. Rahatlıkla kullanabilirsin.hocam işlemciyi yük testine soktuğumda max 81 i gördüm üstüne geçemedi ama ara sıra oyunlarda anlık olarak 84 olup geri 70-73 seviyelerine geri düşüyor
Servise nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olurmusun kaan hangi servis ilgileniyor.Cougar kullanmış biri olarak çok vasat bir soğutucu 7000 serisinde yeterli değil. Önerim servise gönder sıfırı ile değişim iste. Servis değişim konusunda sorun çıkarmıyor. Daha sonra paketi açmadan sat, arctic 360 alıp keyfine bak.
Comsis igileniyor. (0216) 540 14 00 arayın bu numarayı arayın değişim istediğinizi belirtin.Servise nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olurmusun kaan hangi servis ilgileniyor.
özeline bakarmısın sana zahmet.Comsis igileniyor. (0216) 540 14 00 arayın bu numarayı arayın değişim istediğinizi belirtin.