🔥İndirim 🔥Cougar MX220 4X RGB Type-C Beyaz Kasa 2569 TL!

xRauf

80+
Reaksiyon skoru
146
Şuan sahip olduğum Aorus C450 Glass gibi güzel bir kasa. Bu kasada 3.2 gen 2 hıza sahip type-c ve 3.2 gen 1 hıza sahip usb-a var. Hem benim kasama göre 2 fan daha var. Marka hakkında çok bir şey bilmiyorum.

Beyaz kasa link 2569 TL

Siyah Kasa (650W güç kaynağı dahil) 4329 TL

1748005413937.webp

3 Fanlı büyük ekran kartları sığar mı? Bir de keşke kablo kanalları olsaydı..

Beyaz olanın fiyatı gayet iyiymiş 4 fan dahil gördüğüm kadarıyla.

Siyah kasanın bir yorumu varmış. Yorumda kasada rgb hub olduğunu ve fanların pmw olmadığını söylemiş. Resmi sitesinde fanların 3 pinli olduğunu belirtmiş

Siyah kasanın bir yorumu varmış. Yorumda kasada rgb hub olduğunu ve fanların pmw olmadığını söylemiş. Resmi sitesinde fanların 3 pinli olduğunu belirtmiş
DC ile kontrol ediliyordur

Hocam AM5 sistem topluyorum da ASUS A21 PLUS aldım ben onu iptal etsem bu kasa alınır mı? Özellikle 3 fanlı ekran kartları sığar mı?
Cougar MX220 RGB, maksimum 340 mm uzunluğundaki grafik kartları ile uyumluluk gösterir.

Üst seviye olanlar sığmaz, zaten kasa üst seviye sistemler için değil :D

Cougar MX220 RGB, maksimum 340 mm uzunluğundaki grafik kartları ile uyumluluk gösterir.

Üst seviye olanlar sığmaz, zaten kasa üst seviye sistemler için değil :D
Yani şöyle ileride NZXT H6 Flow geçeceğim ama şimdilik bir kasa bakıyordum A21 Plus aldım ama bunu önerir misiniz? Full Stack Developer'ım yazılım işleriyle ilgileniyorum çok oyun oynayan birisi değilim 7500F işlemci aldım mesela B650M anakart alacağım MSI çok üst düzey sistem toplamıyorum yani eğer önerirseniz bu kasayı alacağım.

Yani şöyle ileride NZXT H6 Flow geçeceğim ama şimdilik bir kasa bakıyordum A21 Plus aldım ama bunu önerir misiniz? Full Stack Developer'ım yazılım işleriyle ilgileniyorum çok oyun oynayan birisi değilim 7500F işlemci aldım mesela B650M anakart alacağım MSI çok üst düzey sistem toplamıyorum yani eğer önerirseniz bu kasayı alacağım.
Hocam niye 3 tane kasa değiştiriyorsunuz?

A21 Plus'ın ekran kartı desteği 38 CM, sığmayacak bir kart yok ona. Alacağın ekran kartını desteğe bakarak seçeceksin ileride ne alırsın ne almazsın onu bilemem ben.

Hocam niye 3 tane kasa değiştiriyorsunuz?
3 Kasa demeyelim hocam biraz fiyat performans toplamaya çalışıyorum diyelim ileride NZXT alma sebebim tamamen görsellik olacağı için alacağım ve daha önceden kullanıp beğendiğim bir kasa, Ben bu indirimi gördü lakin dalgınlığıma geldi diye Asus aldım ama bu kasa eğer işime görecekse asusu iptal edip bunu almak daha mantıklı gözüktü.
A21 Plus'ın ekran kartı desteği 38 CM, sığmayacak bir kart yok ona. Alacağın ekran kartını desteğe bakarak seçeceksin ileride ne alırsın ne almazsın onu bilemem ben.
7800 XT alacağım hocam veya 4070Ti alacağım uyarlar diye tahmin ediyorum bu cougar kasaya.

Geri