Neler Yeni

Counter Strike 2 Tanıtıldı!

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Son sürücülerde csgo2.exe ve cs2.exe olarak yeni profiller görünmüş. Gabe bir önceki sürümlerde ise bunların olmadığını belirtmiş. Source 2 uzun süredir bekleniyor, bitti denilen CS oyuncu rekorları kırdığı bu dönemde, yakında gelecek bir güncelleme çok daha fazla kitleyi kendisine çekebilir.

2020'den beri gelecek diyorlar :D. Çıkarsa güzel olur aslında.

Cihangir

80+ Gold
bi çıkıyor 500 tl abowwwww derim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Cihangir

80+ Gold

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Cihangir

80+ Gold

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Eğer öyle olacaksa daha da iyi.
Öyle olur çünkü milyon dolarlık csgo pazarı varken ve daha Source 2 bile gelmemişken yeni bir oyun çıkması imkansız. Ki gelse de yakın zamanda da gelmez diye düşünüyorum. Source 2 gelene kadar daha bir kaç güncelleme daha alır operasyon gibi vs.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,617
İsim
Kerem Çavuş
bayadır operasyon da gelmiyo normalde ekim kasım gibi gelmesi lazımdı o yüzden çıkışı yakındır muhtemelen

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Öyle olur çünkü milyon dolarlık csgo pazarı varken ve daha Source 2 bile gelmemişken yeni bir oyun çıkması imkansız. Ki gelse de yakın zamanda da gelmez diye düşünüyorum. Source 2 gelene kadar daha bir kaç güncelleme daha alır operasyon gibi vs.
Bildiğim kadarıyla Tf 2 yi source 2 ye geçirirken skinlerde, kaplamalarda sorun yaşamışlardı, uğraşmaları gerekmişti. Ama sonunda geçildi, bu da sorunun çözümünün mevcut olduğunu ve bir şekilde uygulanabileceğini gösteriyor, bu yüzden cs için bu kadar gecikildiği ancak çalışmaların sürdüğü şeklinde düşünceler mevcuttu. Devasa cs:go marketini terk etmek isteyeceklerini sanmıyorum, muhtemelen skinlerin, rozetlerin korunduğu devasa bir güncelleme göreceğiz veya cs:go yerinde direkt Counter Strike isimli nihai diyebileceğimiz bir oyun çıkacak ve skinler ile bazı envanter ögeleri bu oyuna aktarılırken cs go nun fişi çekilecek. İkisi aslında benzer kapılara çıkıyor ancak elbet farklılıklar olacaktır. Bayadır heyecanlı bekliyoruz bakalım fıs da çıkabilir..
Tf 2 - source 2 konusunda bilgilerim kesin değil, hatırladığım kadarıyla yazdım.

Top Bottom