Öyle olur çünkü milyon dolarlık csgo pazarı varken ve daha Source 2 bile gelmemişken yeni bir oyun çıkması imkansız. Ki gelse de yakın zamanda da gelmez diye düşünüyorum. Source 2 gelene kadar daha bir kaç güncelleme daha alır operasyon gibi vs.
Bildiğim kadarıyla Tf 2 yi source 2 ye geçirirken skinlerde, kaplamalarda sorun yaşamışlardı, uğraşmaları gerekmişti. Ama sonunda geçildi, bu da sorunun çözümünün mevcut olduğunu ve bir şekilde uygulanabileceğini gösteriyor, bu yüzden cs için bu kadar gecikildiği ancak çalışmaların sürdüğü şeklinde düşünceler mevcuttu. Devasa cs:go marketini terk etmek isteyeceklerini sanmıyorum, muhtemelen skinlerin, rozetlerin korunduğu devasa bir güncelleme göreceğiz veya cs:go yerinde direkt Counter Strike isimli nihai diyebileceğimiz bir oyun çıkacak ve skinler ile bazı envanter ögeleri bu oyuna aktarılırken cs go nun fişi çekilecek. İkisi aslında benzer kapılara çıkıyor ancak elbet farklılıklar olacaktır. Bayadır heyecanlı bekliyoruz bakalım fıs da çıkabilir..
Tf 2 - source 2 konusunda bilgilerim kesin değil, hatırladığım kadarıyla yazdım.