Çözüldü✓ Counter Strike Global Offensive ( FPS Drop )

mrt61

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba iyi forumlar;
Sorunum cs go da yaklaşık 240 330 fps civarlarında fps alıyorum ama aniden fps de dalgalanma oluyor özellikle İnferno haritasında 144 ün altına saniyelik düşüyor bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor.
Sistem Özellikleri;
AMD Ryzen 7 2700x İşlemci
Msi 1660ti Gaming X Ekran Kartı
Corsair Vengeance Rgb Pro 8x2 3200Mhz CL16 Ram
Msi x470 Gaming Plus Anakart
Corsair h100x 240mm Sıvı Soğutma
Corsair MP510 480GB SSD
Kesinlikle darboğaz yok işlemci ve ekran kartı stok ayarlarda.

Başlatma seçeneklerinde herhangi bişey yazılı mı?
Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynuyorsan biraz yükseltmeyi dene belki bir ihtimal de olsa drop sorunu geçebilir.

Başlatma seçeneklerinde herhangi bişey yazılı mı?
Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynuyorsan biraz yükseltmeyi dene belki bir ihtimal de olsa drop sorunu geçebilir.
-high -novid yazılı novid baslangıc ıntrosu high da kaldırınca bir şey farketmiyor düşük ayarlardada denedım aynı fps 1920x1080 p oynuyorum.

bende de fps düşmesi olmuyor bazen 2 3 fps ama oyunlarda drop giriyor.

Benim de bu bahsettiğin olay oluyordu. Steam'den kullanıcı dosyalarından eski ayarları veya güncel ayarları kaldırman büyük ihtimalle işine yarayacaktır. Ama bütün oyun içi ayarların gidiyor. Crosshair vs.

Fps drop genellikle oyundaki ilk maçta yaşanıyor.Genel bir sorun sanırım,diğer maçlarda böyle bir sorun olmuyor sanırım

-high komutunun bazı kullanıcılarda teknik sorunlara yol açtığı söylenmişti öyle hatırlıyorum, ayrıca ara sıra oluyor öyle internet bağlantın bir an stabilizesini kaybediyor oyun droplanıyor vs.

Sürekli sürekli olmuyorsa dert etme

-high komutunun bazı kullanıcılarda teknik sorunlara yol açtığı söylenmişti öyle hatırlıyorum, ayrıca ara sıra oluyor öyle internet bağlantın bir an stabilizesini kaybediyor oyun droplanıyor vs.

Sürekli sürekli olmuyorsa dert etme
Sürekli oluyor sanırım yüksek sistemlerde optimizasyon sorunu var source motoru v.s karışık işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps drop genellikle oyundaki ilk maçta yaşanıyor.Genel bir sorun sanırım,diğer maçlarda böyle bir sorun olmuyor sanırım
Tüm maçlarda oluyor maalesef üst üste 3 maç atmışımdır cs yi kapatmadan herzaman oluyor maalesef.

Benim de bu bahsettiğin olay oluyordu. Steam'den kullanıcı dosyalarından eski ayarları veya güncel ayarları kaldırman büyük ihtimalle işine yarayacaktır. Ama bütün oyun içi ayarların gidiyor. Crosshair vs.
Dostum bende yaptığım ayarlardan olduğunu düşünüyorum yada zamanla dosyalar bozuluyor diye düşündüm kaç kere cs yi silip yüklesem dahi hep crosshair sens vs tüm ayarlarım eski halinde duruyor bunları nasıl sıfırlayabilirim.

Sürekli oluyor sanırım yüksek sistemlerde optimizasyon sorunu var source motoru v.s karışık işler.

Tüm maçlarda oluyor maalesef üst üste 3 maç atmışımdır cs yi kapatmadan herzaman oluyor maalesef.

Dostum bende yaptığım ayarlardan olduğunu düşünüyorum yada zamanla dosyalar bozuluyor diye düşündüm kaç kere cs yi silip yüklesem dahi hep crosshair sens vs tüm ayarlarım eski halinde duruyor bunları nasıl sıfırlayabilirim.
1616048054961.png

Buraya ulaşman lazım. Adres çubuğundan dosya konumunu görebilirsin. İstersen buranın tamamını sil. İstersen sana hazır bir şekilde atarım sadece ufak tefek ayarları yapabilirsin.
bu videoda bir kısımda, anlatmaya çalıştığımı ingilizce olarak detaylı anlatıyor.

Alıntıyı görüntüle
Buraya ulaşman lazım. Adres çubuğundan dosya konumunu görebilirsin. İstersen buranın tamamını sil. İstersen sana hazır bir şekilde atarım sadece ufak tefek ayarları yapabilirsin.
bu videoda bir kısımda, anlatmaya çalıştığımı ingilizce olarak detaylı anlatıyor.
İnternetim iyi size tekrar zahmet vermek istemem buradaki dosyaları silip deneyeceğim inşallah sorunum düzelir.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Dediklerinizi 2 hesabımdada uyguladım biraz oyunu test edicem bilgi aktarıcam teşekkürler.

StrongesT Sayesinde sorunum düzeldi fotoğraftaki confingleri tek tek bulup 2 ayrı hesabımdada sildim tekrardan 0 dan ayarlarımı yaptım fps drop sorunu ortadan kalktı.Çok teşekkür ediyorum kendisine.​

Rica ederim kankam :) oyunu kaldırmana bile gerek yoktu, bildirimi görmrdiğim için dönemedim. Raporla kısmından en iyi cevap olarak seçersen sevinirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri