Neler Yeni

Çözüldü✓ Counter Strike Global Offensive ( FPS Drop )

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
Merhaba iyi forumlar;
Sorunum cs go da yaklaşık 240 330 fps civarlarında fps alıyorum ama aniden fps de dalgalanma oluyor özellikle İnferno haritasında 144 ün altına saniyelik düşüyor bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor.
Sistem Özellikleri;
AMD Ryzen 7 2700x İşlemci
Msi 1660ti Gaming X Ekran Kartı
Corsair Vengeance Rgb Pro 8x2 3200Mhz CL16 Ram
Msi x470 Gaming Plus Anakart
Corsair h100x 240mm Sıvı Soğutma
Corsair MP510 480GB SSD
Kesinlikle darboğaz yok işlemci ve ekran kartı stok ayarlarda.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Başlatma seçeneklerinde herhangi bişey yazılı mı?
Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynuyorsan biraz yükseltmeyi dene belki bir ihtimal de olsa drop sorunu geçebilir.

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlatma seçeneklerinde herhangi bişey yazılı mı?
Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynuyorsan biraz yükseltmeyi dene belki bir ihtimal de olsa drop sorunu geçebilir.
-high -novid yazılı novid baslangıc ıntrosu high da kaldırınca bir şey farketmiyor düşük ayarlardada denedım aynı fps 1920x1080 p oynuyorum.

XMPSE

80+
bende de fps düşmesi olmuyor bazen 2 3 fps ama oyunlarda drop giriyor.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Benim de bu bahsettiğin olay oluyordu. Steam'den kullanıcı dosyalarından eski ayarları veya güncel ayarları kaldırman büyük ihtimalle işine yarayacaktır. Ama bütün oyun içi ayarların gidiyor. Crosshair vs.

Fps drop genellikle oyundaki ilk maçta yaşanıyor.Genel bir sorun sanırım,diğer maçlarda böyle bir sorun olmuyor sanırım

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
-high komutunun bazı kullanıcılarda teknik sorunlara yol açtığı söylenmişti öyle hatırlıyorum, ayrıca ara sıra oluyor öyle internet bağlantın bir an stabilizesini kaybediyor oyun droplanıyor vs.

Sürekli sürekli olmuyorsa dert etme

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-high komutunun bazı kullanıcılarda teknik sorunlara yol açtığı söylenmişti öyle hatırlıyorum, ayrıca ara sıra oluyor öyle internet bağlantın bir an stabilizesini kaybediyor oyun droplanıyor vs.

Sürekli sürekli olmuyorsa dert etme
Sürekli oluyor sanırım yüksek sistemlerde optimizasyon sorunu var source motoru v.s karışık işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fps drop genellikle oyundaki ilk maçta yaşanıyor.Genel bir sorun sanırım,diğer maçlarda böyle bir sorun olmuyor sanırım
Tüm maçlarda oluyor maalesef üst üste 3 maç atmışımdır cs yi kapatmadan herzaman oluyor maalesef.

Benim de bu bahsettiğin olay oluyordu. Steam'den kullanıcı dosyalarından eski ayarları veya güncel ayarları kaldırman büyük ihtimalle işine yarayacaktır. Ama bütün oyun içi ayarların gidiyor. Crosshair vs.
Dostum bende yaptığım ayarlardan olduğunu düşünüyorum yada zamanla dosyalar bozuluyor diye düşündüm kaç kere cs yi silip yüklesem dahi hep crosshair sens vs tüm ayarlarım eski halinde duruyor bunları nasıl sıfırlayabilirim.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Sürekli oluyor sanırım yüksek sistemlerde optimizasyon sorunu var source motoru v.s karışık işler.

Tüm maçlarda oluyor maalesef üst üste 3 maç atmışımdır cs yi kapatmadan herzaman oluyor maalesef.

Dostum bende yaptığım ayarlardan olduğunu düşünüyorum yada zamanla dosyalar bozuluyor diye düşündüm kaç kere cs yi silip yüklesem dahi hep crosshair sens vs tüm ayarlarım eski halinde duruyor bunları nasıl sıfırlayabilirim.
1616048054961.png

Buraya ulaşman lazım. Adres çubuğundan dosya konumunu görebilirsin. İstersen buranın tamamını sil. İstersen sana hazır bir şekilde atarım sadece ufak tefek ayarları yapabilirsin.
bu videoda bir kısımda, anlatmaya çalıştığımı ingilizce olarak detaylı anlatıyor.

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
Alıntıyı görüntüle
Buraya ulaşman lazım. Adres çubuğundan dosya konumunu görebilirsin. İstersen buranın tamamını sil. İstersen sana hazır bir şekilde atarım sadece ufak tefek ayarları yapabilirsin.
bu videoda bir kısımda, anlatmaya çalıştığımı ingilizce olarak detaylı anlatıyor.
İnternetim iyi size tekrar zahmet vermek istemem buradaki dosyaları silip deneyeceğim inşallah sorunum düzelir.

Son düzenleme:

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
Alıntıyı görüntüle
Dediklerinizi 2 hesabımdada uyguladım biraz oyunu test edicem bilgi aktarıcam teşekkürler.

mrt61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat

StrongesT Sayesinde sorunum düzeldi fotoğraftaki confingleri tek tek bulup 2 ayrı hesabımdada sildim tekrardan 0 dan ayarlarımı yaptım fps drop sorunu ortadan kalktı.Çok teşekkür ediyorum kendisine.​

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Rica ederim kankam :) oyunu kaldırmana bile gerek yoktu, bildirimi görmrdiğim için dönemedim. Raporla kısmından en iyi cevap olarak seçersen sevinirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom