Benım dilim tutuldu arkadam abi vardı o sert cıktı ne demek işe gidebilir adam resmen covid pozitif birisi ile temasta bulunmus nasıl işe gidebilirsiniz diyebiliyorsunuz diye bagrıstılar.Buna yorum yapmak istemiyorum. Bu ne biçim bir şey ya? Doktor dimi, sözde?
En iyisini yapmışsın. 5-6 güne corona olmuşsan anlarsın tahminimce.Benım dilim tutuldu arkadam abi vardı o sert cıktı ne demek işe gidebilir adam resmen covid pozitif birisi ile temasta bulunmus nasıl işe gidebilirsiniz diyebiliyorsunuz diye bagrıstılar.
Usulca cıktım aradan tek kelime etmeden aldım recete eve geçtim odaya kapandım.
3-4 gündür agrım var diyoda gunluk ikimizde limon yiyoruz tat alma vamrı yokmu diye işe baslamadan bi kaşık sirke içiyoruz elimizden bu geliyor.En iyisini yapmışsın. 5-6 güne corona olmuşsan anlarsın tahminimce.
Geçmiş olsun dikkat etSelamın aleyküm öncelikle mağzada 2 kişi calısıyoruz son 5 aydır.Mağza müdür'ü son 3 gündür halsizim diyordu neyse dayanamayıp test yaptırmıs biz aynı masayı kullanıyoruz aynı PC yi kullanıyoruz sıra sıra.Neyse gitti test yaptırdı dün itibari ile pozitif cıktı hali ile bende gidip devlet de test yaptırdım.Özele gittim saat gec oldugunu sabah 9 aksam 5 arası yapıldıgını soylediler Çünkü evde annem babam kardesım var riske atamazdım.Neyse sülün alındı tüpe bırakıldı recete yazıldı Doktor ablama sunu sordum abla napıyım ben rapor flan vermicekmisiniz eve gecicem ben direk.
Verdiği o cevap beni ve cevremde olan herkezi şaşırttı hayır yarın işe gidebilirsin Söyleceklerim Bukadar.
Sözde doktorlar,bende gidip millete yarın işe diyebilirim,bunu herkes yapabilir.Senin görevin insanları telas yaptirmadan virüs tedbirlerini aldirtmak.Süreç müreç diyorlar ya 0.
benim babamı covidli saldılar araba ile gelmeyeydiSözde doktorlar,bende gidip millete yarın işe diyebilirim,bunu herkes yapabilir.Senin görevin insanları telas yaptirmadan virüs tedbirlerini aldirtmak.