Mahallenizdeki sağlık ocağını arayıp sorabilirsiniz, çıkıyor ama size söylemiyorlar aksi bir durum olmadıkça.Dün aksam yaptırdım bugun cıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizedemi dediler gidip çalısabilirsiniz diye
en yakın zamanda geçer inşallah bu illetSelamın aleyküm öncelikle mağzada 2 kişi calısıyoruz son 5 aydır.Mağza müdür'ü son 3 gündür halsizim diyordu neyse dayanamayıp test yaptırmıs biz aynı masayı kullanıyoruz aynı PC yi kullanıyoruz sıra sıra.Neyse gitti test yaptırdı dün itibari ile pozitif cıktı hali ile bende gidip devlet de test yaptırdım.Özele gittim saat gec oldugunu sabah 9 aksam 5 arası yapıldıgını soylediler Çünkü evde annem babam kardesım var riske atamazdım.Neyse sülün alındı tüpe bırakıldı recete yazıldı Doktor ablama sunu sordum abla napıyım ben rapor flan vermicekmisiniz eve gecicem ben direk.
Verdiği o cevap beni ve cevremde olan herkezi şaşırttı hayır yarın işe gidebilirsin Söyleceklerim Bukadar.
evet onu izine gönderdiler biz çalıştık hatta ben o virüsken 2 gün beraber çalışmışız çok şükür dikkat ettik de olmadıkDün aksam yaptırdım bugun cıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizedemi dediler gidip çalısabilirsiniz diye
İlk önce çok geçmiş olsun ben sizin yerinizde olsam bu konuyu unutamazdım bu yüzden kesinlikle sağlık bakanlığna dilekçe yazardım (özel olduğu için bir şey yapabilirler mi bilmiyorum) bence sende yaz çok önemli bir şey (tabii o dilekçeyi okumama ihtimalleride yüksek) bu her hastaya böyle diyorsa durum vahim zor günler bizi bekliyor. Tekrar çok geçmiş olsunSüreç müreç diyorlar ya 0.
Aha pozitif vakaların çoğu böyle gizleniyor.
Diyorum günlük açıklanan vakalar yanlış diye.
Alttaki kısmı imza sandım.Verdiği o cevap beni ve cevremde olan herkezi şaşırttı hayır yarın işe gidebilirsin Söyleceklerim Bukadar.
Covid 19 da test yapmalari icin 3 tane sorunun olmasi gerekiyor yoksa devlet yapmiyor bunun yaninda temas ın olup olmadiğinida soruyorlar eğer temasin yoksa pozitif olup olmadiği belli değilse git demiş olabilir. 1 gün rapor yazilabilirdi test sonucu belli olana kadar.NOT: Test sonuclarım cıktı negatif çıktı.
Selamın aleyküm öncelikle mağzada 2 kişi calısıyoruz son 5 aydır.Mağza müdür'ü son 3 gündür halsizim diyordu neyse dayanamayıp test yaptırmıs biz aynı masayı kullanıyoruz aynı PC yi kullanıyoruz sıra sıra.Neyse gitti test yaptırdı dün itibari ile pozitif cıktı hali ile bende gidip devlet de test yaptırdım.Özele gittim saat gec oldugunu sabah 9 aksam 5 arası yapıldıgını soylediler Çünkü evde annem babam kardesım var riske atamazdım.Neyse sülün alındı tüpe bırakıldı recete yazıldı Doktor ablama sunu sordum abla napıyım ben rapor flan vermicekmisiniz eve gecicem ben direk.
Verdiği o cevap beni ve cevremde olan herkezi şaşırttı hayır yarın işe gidebilirsin Söyleceklerim Bukadar.