Ne dediğimi anlayamıyom kafam değisik

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
su 2-3 gündür kafam çok değisik ne dediğimi anlamıyorum sanki başka biri yonetiyor beni valorant oynuyorum çok garip geliyor soylediklerim filan sanki otomatik soyluyorum
aynısı grip gibi bişey olmustum ondan sonrada oldu 1 hafta filan suan hasta olmama rağmen gene 2-3 gündür var suan bunu yazarken bile bi değisiyim

su 2-3 gündür kafam çok değisik ne dediğimi anlamıyorum sanki başka biri yonetiyor beni valorant oynuyorum çok garip geliyor soylediklerim filan sanki otomatik soyluyorum
aynısı grip gibi bişey olmustum ondan sonrada oldu 1 hafta filan suan hasta olmama rağmen gene 2-3 gündür var suan bunu yazarken bile bi değisiyim
kafan bulanmış dışarı çık biraz

Oyunu sal

birkaç gün telefona, bilgisayara çok bakma. beynine çok yükleme yapma kafan bulanır. özellikle çok fazla reels, tiktok izlendiğinde de olur. beynine ne kadar çok şey sokarsan o kadar yorulur. birkaç gün kafa dinle, çok bir şey düşünme düzelirsin

tavsiyeleriniz için teşekkürler

Geri