Neler Yeni

Covid olmuşum ciğere inmiş aynısını yaşayan varsa aydınlatsın beni

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Arkadaşlar selam başlıkta da özetlediğim gibi genelde korona olanlara bi ilaç veriyorlar 16 tane içicen falan diyorlar evde atlatıyor insanlar ben bugün tomografi ve kan tahlili yaptırdım tomografide ciğerimde covid e bağlı enfeksiyon olduğunu söyledi doktor hastaneye yatmam gerektiğini eğer yatmazsam normal ilaçlarla daha riskli olacağını söyledi. Özel bir hastaneydi burası konuşma tarzları söyledikleri şeyler olsun rahatsız olduğum için yarın aynı işlemleri devlet hastanesine gidip yaptırıcam gerekirse yatıcam. Yaş 22
Var mı aranızda bu şekilde korona atlatan ağır mı geçicek demektir bu?

not: 6 7 gündür yüksek ateşim vardı hep pcr yaptırdık negatif çıktı. Bugün ateşte kalmadı baş ağrısıda kalmadı eklem ağrısıda kalmadı.
kanka öncelikle moral çok önemli bende yakalandım fakat o kadar ağır geçirmedim doktorların talimatını uygula ve ıhlamur tarzı yararlı çaylar iç c vitamini içeren meyveler ye bol bol su iç

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Arkadaşlar selam başlıkta da özetlediğim gibi genelde korona olanlara bi ilaç veriyorlar 16 tane içicen falan diyorlar evde atlatıyor insanlar ben bugün tomografi ve kan tahlili yaptırdım tomografide ciğerimde covid e bağlı enfeksiyon olduğunu söyledi doktor hastaneye yatmam gerektiğini eğer yatmazsam normal ilaçlarla daha riskli olacağını söyledi. Özel bir hastaneydi burası konuşma tarzları söyledikleri şeyler olsun rahatsız olduğum için yarın aynı işlemleri devlet hastanesine gidip yaptırıcam gerekirse yatıcam. Yaş 22

not: 6 7 gündür yüksek ateşim vardı hep pcr yaptırdık negatif çıktı. Bugün ateşte kalmadı baş ağrısıda kalmadı eklem ağrısıda kalmadı.
bilmiyorum pek bir şey ama benim babam kronik hasta da geçirdi hatta ilaç falan verelim dediler 2amcam da hastanede çalışıyor ilaçlar çok ağır olur diye ilaç yaptırmadı kolayda atlattı

geçmiş olsun inş sen ve bütün herkes iyileşir

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Yakınlarımdan öğrendim covid için verilen ilaçlar daha kötüye gidiyordu yengem virüse yakalanmıştı ilaçları 1 hafta içti evde geçirdi ama agır geçmiş sonraki 1 hafta ilaçları içmedi ceza yazdılar ama durumu gayet iyi.
Kaç yaşında yeğenin

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Covid-19 İlaçları gerçekten çok fazla kötü tepki veriyor. Benim akrabamın ciğerine ve ayağına emboli attı mesela. BEN OLSAM kullanmazdım, bu arada her gün aspirin iç.
Annemde Kullanmadık, C ve D ,Coraspirin ve Tabi dengeli beslenme ile atlattık. Kişisel deneyim tabi kisiden kisiye değisir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben değil ama dayım ciğerine kadar hasta olmuştu. Biraz ağır geçirdi ama şimdi gayet iyi.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Hocam bende korona oldum ama bana test yapmadilar sebebi ise ben sadece bir gun hissettim koronayi 13 gun boyunca normal bir insandim ne bas agrisi ne birsey yasım 14 ve hic ilaç falanda kullanmadım ailemdeki herkes korona oldu kardesim haric ve hepsi ilac kullandi ve ailemdeki kardesim haric herkesde bir yan etki var birinin kalbi sıkısiyor birinin bacagı agriyor gibi sorunlar ama bende hicbir sıkıntı yok bence ilaç kullanmak biraz saçma oyuzden kullanmanizi tavsiye etmem

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Morelini Yüksek Tut Öncelikle Hastaneye Kaldırılman Daha Garanti olacaktır Ve İyileşeceğine Eminim Dostum. :)

fayuk_w

80+ Bronze

benim hiç tanıdığım ağır geçirmedi.Bende korona oldum ama çok hafif geçirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
Çok geçmiş olsun. Eğer ciğerlerine indiyse hastaneye yatırılıp oksijen alman lazım. Yoksa gün geçtikçe nefes alamamaya başlayabilirsin ve bunun tek çözümü hastanede sürekli oksijen alman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Dostum merhaba öncelikle geçmiş olsun diyeyim. İlaçlar tamamen zararlı gibi söylemlere kanma ama verilen her ilacı da kullanma .
Bununla ilgili dünya çapında yapılmış birçok makaleyi okudum ve çok başarılı doktorların fikirlerini dinledim .
Bana sana verilen ilaçların isimlerini verir misin lütfen?
Bolca su tüket
Ortamı havalandırmayı ihmal etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciğere inmesi senin ağır geçireceğin anlamına gelmiyor dostum. Bunu da unutma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yok. Aspirinin doktor denetimi dışında kullanılması ciddi komplikasyonlar yaratabilir lütfen yanlış öneriler vermeyin sağlık söz konusu.
Avelox ve prednol antibiyotik , desiferol d vitamini , levopront öksürük şurubu , parol , lansor mide koruyucu , mucovit - c c vitamini bir de oksapar kan sulandırıcı iğne verdiler dostum bugün hastaneye gidip hastaneye yatabilirim çünkü normal şartlarda yatmam lazımmış ayakta atlatmaya çalışırsam riskliymiş ama nerdeyse 8 gün olacak düşmeyen ateşim düştü nerdeyse 24 saat olacak çıkmadı baş ağrım ve ağrılarımda aynı şekilde enerjimin kendine geldiğini hissediyorum ama doktorlar riskli diyor başka hiçbir belirtimde yok ne biçim iş anlamadım. Bi de ilk pcr olduğumda favipravir vermişlerdi pozitif çıkarsan kullan diye düşündüm onu da içsem mi diye ama çok ağır geleceğini düşündüm bir sürü hapın o yüzden kullanmadım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Avelox ve prednol antibiyotik , desiferol d vitamini , levopront öksürük şurubu , parol , lansor mide koruyucu , mucovit - c c vitamini bir de oksapar kan sulandırıcı iğne verdiler dostum bugün hastaneye gidip hastaneye yatabilirim çünkü normal şartlarda yatmam lazımmış ayakta atlatmaya çalışırsam riskliymiş ama nerdeyse 8 gün olacak düşmeyen ateşim düştü nerdeyse 24 saat olacak çıkmadı baş ağrım ve ağrılarımda aynı şekilde enerjimin kendine geldiğini hissediyorum ama doktorlar riskli diyor başka hiçbir belirtimde yok ne biçim iş anlamadım. Bi de ilk pcr olduğumda favipravir vermişlerdi pozitif çıkarsan kullan diye düşündüm onu da içsem mi diye ama çok ağır geleceğini düşündüm bir sürü hapın o yüzden kullanmadım
Çok iyii çok geçmiş olsun nerdeyse atlatmışsıj desene. Bugün hastaneye git. %90 seni eve göndericekler ama yatış derse hiç düşünme 4 5 gün yatıp geri gönderirler ama yat. Devlet hast, doktorun ne dediğini çok önemse lütfen.
Çok iyi olacaksın hatta neredeyse iyileştin. SİGARAYI BIRAKMANA ÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİR DAHA AĞZINA BILE SÜRMZSİN

Çooook geçmiş olsun ki geçmesi yakın zaten 😊✋✋✋

Top Bottom