Neler Yeni

Covid olmuşum ciğere inmiş aynısını yaşayan varsa aydınlatsın beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Çok iyii çok geçmiş olsun nerdeyse atlatmışsıj desene. Bugün hastaneye git. %90 seni eve göndericekler ama yatış derse hiç düşünme 4 5 gün yatıp geri gönderirler ama yat. Devlet hast, doktorun ne dediğini çok önemse lütfen.
Çok iyi olacaksın hatta neredeyse iyileştin. SİGARAYI BIRAKMANA ÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİR DAHA AĞZINA BILE SÜRMZSİN

Çooook geçmiş olsun ki geçmesi yakın zaten 😊✋✋✋
Dostum gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptin valla ya kendime bakıyorum bir şey yok ama beynimin içi inşaat alanı gibi insanın hayatında ilk defa böyle şeyler başına gelince korkuyor panik yapıyor malum her gün ölüm haberleri yoğun bakım haberleri yaşım genç kronik rahatsızlığımda yok çok şükür ama işte ne biliyim zaten normalde de takıntılı bir insanım bunun zararını hep görmüşümdür. Valla çok teşekkür ederim.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
kanka babam ve annem kovid sağlıkçısı korkutmak istemem ama ciğere inmesi çok kötü eğer ağırlaşırsa seni hastaneye kaldırıcaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
kanka babam ve annem kovid sağlıkçısı korkutmak istemem ama ciğere inmesi çok kötü eğer ağırlaşırsa seni hastaneye kaldırıcaklar
Kaç gün de ağırlaşma gösteriyor peki dostum bende ağırlaşma yerine hafifleşme oluyor gibi geliyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptin valla ya kendime bakıyorum bir şey yok ama beynimin içi inşaat alanı gibi insanın hayatında ilk defa böyle şeyler başına gelince korkuyor panik yapıyor malum her gün ölüm haberleri yoğun bakım haberleri yaşım genç kronik rahatsızlığımda yok çok şükür ama işte ne biliyim zaten normalde de takıntılı bir insanım bunun zararını hep görmüşümdür. Valla çok teşekkür ederim.
Rahaat oll. Önlem amaçlı olsa da yatmak iyi olacaktır, eğer doktor uygun görürse. Az kaldı iyileşeceksin ✋

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Teşekkür ederim dostlar
Tekrar ekleyeyim
Bu hastalık bir başlangıç olsun senin için, umarım bir daha sigara içmezsin ✋😊
Çok ama çok sevinirim hem covidi atlatmana hem de sigarayı bırakmana...
Doktora gittiğinde bizi de haberdar et lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Tekrar ekleyeyim
Bu hastalık bir başlangıç olsun senin için, umarım bir daha sigara içmezsin ✋😊
Çok ama çok sevinirim hem covidi atlatmana hem de sigarayı bırakmana...
Doktora gittiğinde bizi de haberdar et lütfen
Dostum bugün devlet hastanesine gittim ve özel hastanede çektirdiğim tomografiyi ve laboratuvar test raporumu doktora gösterdim tüm her şeyimi inceledikten sonra sana kim bunun kesinlikle covid olduğunu söyledi dedi. Covid değilsin demiyorum ancak basit şekilde fazla soğukta kalmış olabilirsin, kirli tozlar solumuş olabilirsin ya da saman tozları ciğerine inmiş olabilir ben bu tomografiye baktığımda basit bir şey görüyorum dedi. Hastaneye yatmama gerek var mı diye sordum hayır kesinlikle yok yani sen karşımda şu an dipçik gibi duruyorsun zaten daha kötüye gitse her şey o zaman yatırabilirdim dedi. Avelox antibiyotiği 7 gün korona ilaçlarını 5 gün kan sulandırıcıyıda 10 gün kullanıp 10 günün sonunda (eğer hastalık sürecimde semptomlar şiddetlenmez ise) tekrar hastaneye gidip muayene olucam doktor 10 günün sonunda gel bi bakalım son durumuna dedi. Yani kime inanacağımı şaşırmış haldeyim ama özel hastanelerin para hırsıda etken olunca devlet hastanesindeki doktorun o güler yüzüne naif ilgisine güvenesim geliyor çünkü benden sağlayacağı bir menfaat yok ama özel hastaneye yatsaydım eğer 6000 tl gibi 5 günlük bir fiyat ödeyecektim :)

rtx 3090

80+ Silver
Arkadaşlar selam başlıkta da özetlediğim gibi genelde korona olanlara bi ilaç veriyorlar 16 tane içicen falan diyorlar evde atlatıyor insanlar ben bugün tomografi ve kan tahlili yaptırdım tomografide ciğerimde covid e bağlı enfeksiyon olduğunu söyledi doktor hastaneye yatmam gerektiğini eğer yatmazsam normal ilaçlarla daha riskli olacağını söyledi. Özel bir hastaneydi burası konuşma tarzları söyledikleri şeyler olsun rahatsız olduğum için yarın aynı işlemleri devlet hastanesine gidip yaptırıcam gerekirse yatıcam. Yaş 22
Var mı aranızda bu şekilde korona atlatan ağır mı geçicek demektir bu?

not: 6 7 gündür yüksek ateşim vardı hep pcr yaptırdık negatif çıktı. Bugün ateşte kalmadı baş ağrısıda kalmadı eklem ağrısıda kalmadı.
Bence bir devlet hastanesine gidin.Geçmiş olsun.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum bugün devlet hastanesine gittim ve özel hastanede çektirdiğim tomografiyi ve laboratuvar test raporumu doktora gösterdim tüm her şeyimi inceledikten sonra sana kim bunun kesinlikle covid olduğunu söyledi dedi. Covid değilsin demiyorum ancak basit şekilde fazla soğukta kalmış olabilirsin, kirli tozlar solumuş olabilirsin ya da saman tozları ciğerine inmiş olabilir ben bu tomografiye baktığımda basit bir şey görüyorum dedi. Hastaneye yatmama gerek var mı diye sordum hayır kesinlikle yok yani sen karşımda şu an dipçik gibi duruyorsun zaten daha kötüye gitse her şey o zaman yatırabilirdim dedi. Avelox antibiyotiği 7 gün korona ilaçlarını 5 gün kan sulandırıcıyıda 10 gün kullanıp 10 günün sonunda (eğer hastalık sürecimde semptomlar şiddetlenmez ise) tekrar hastaneye gidip muayene olucam doktor 10 günün sonunda gel bi bakalım son durumuna dedi. Yani kime inanacağımı şaşırmış haldeyim ama özel hastanelerin para hırsıda etken olunca devlet hastanesindeki doktorun o güler yüzüne naif ilgisine güvenesim geliyor çünkü benden sağlayacağı bir menfaat yok ama özel hastaneye yatsaydım eğer 6000 TL gibi 5 günlük bir fiyat ödeyecektim :)
Allah hakkınızı bırakmasın hocam özeldeki doktor herhalde biraz bilgisizdi veya dalgında. Çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah.
bir sorun olursa sormaktan çekinme bilgim dahilinde sana yardımcı olurum.
Tekrardan geçmiş olsun canım kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Allah hakkınızı bırakmasın hocam özeldeki doktor herhalde biraz bilgisizdi veya dalgında. Çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah.
bir sorun olursa sormaktan çekinme bilgim dahilinde sana yardımcı olurum.
Tekrardan geçmiş olsun canım kardeşim
Çok teşekkür ederim dostum bana çok büyük moral kaynağı oldun gerçekten canım sıkıldıkça açıp yazdığın cevaplara bakıyorum 😂 Gerçekten çok teşekkürler

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çok teşekkür ederim dostum bana çok büyük moral kaynağı oldun gerçekten canım sıkıldıkça açıp yazdığın cevaplara bakıyorum 😂 Gerçekten çok teşekkürler
rica ederim hocam içinizi rahatlattıysam ne mutlu bana :')
özelden de yazabilirsiniz ; tekrar ekleyeyim daha yeni 1. sınıfı bitirdim ama en azından gerekli yönlendirmeleri yaparız beraber.
çook geçmiş olsun.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Aynısı babama oldu sabah8 akşam8 içilen bir ilaç verdiler eve yolladılar.
Her geçen gün kötüye gitti.
Ciğerlerde bıraktığı hasar arttı.
En son mecburen hastaneye kaldırıldı.
çok geçmiş olsun :(

Top Bottom