Neler Yeni

🔥İndirim Cowin E7 Anc Bluetooth 5.0 Kulaklık 649 TL

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Bu markayı ilk defa duyuyorum, bilen varsa aydınlatabilir mi ?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Diyarhan
Aliexpress tarzı yerlerden daha güzeli alınır mı? Bluedio vb

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ürün görsellerinde böyle bir şey buldum
1672244406008.png

Gerçek mi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ürün görsellerinde böyle bir şey buldum
Alıntıyı görüntüle
Gerçek mi acaba
Burada karıştırılan bir olay var. Markaların verdiği ömür boyu garanti insan ömrü ile alakalı değil. Direk çeviriden kaynaklı bir hata bu. Hatta bu hatadan ww grubu arabalarında şanzıman yağını değiştirmeyenler olmuştu. Çünkü orada da benzer bir ibare ile şanzıman yağının ömürlük yağ olduğu bilgisi vardı. Orada kastedilen ömürlük üretici tarafından belirtilen normal kullanım süresi. Mesela üretici kulaklık için şu kadar saat kullanım ömrüdür diye bir şey tanımlamış olabilir. Şanzımanlarda da işte km ve yıl olarak aslında bir ömür verilmişti üretici tarafından. Ama ülkemin güzel insanları düz çeviri yapıp hiç nasılını sormadığı için senelerce bu hatadan çok insanın başı yandı. Ömürlük garanti diye bir şey varsa burada kastedilen üretici tarafından belirlenen asgari kullanım süresi yada asgari kullanım şartlarıdır.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Burada karıştırılan bir olay var. Markaların verdiği ömür boyu garanti insan ömrü ile alakalı değil. Direk çeviriden kaynaklı bir hata bu. Hatta bu hatadan ww grubu arabalarında şanzıman yağını değiştirmeyenler olmuştu. Çünkü orada da benzer bir ibare ile şanzıman yağının ömürlük yağ olduğu bilgisi vardı. Orada kastedilen ömürlük üretici tarafından belirtilen normal kullanım süresi. Mesela üretici kulaklık için şu kadar saat kullanım ömrüdür diye bir şey tanımlamış olabilir. Şanzımanlarda da işte km ve yıl olarak aslında bir ömür verilmişti üretici tarafından. Ama ülkemin güzel insanları düz çeviri yapıp hiç nasılını sormadığı için senelerce bu hatadan çok insanın başı yandı. Ömürlük garanti diye bir şey varsa burada kastedilen üretici tarafından belirlenen asgari kullanım süresi yada asgari kullanım şartlarıdır.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim benim de bir akrabamı bu ömürlük hikayesine inandırmışlardı sonrasında baya masraf açılmıştı başına bende o sürede bunun tartışmasını yaptığımız için gidip baya araştırmıştım sonrasında bunun markalar tarafından yapılan bir satış stratejisi olduğunu aslında o ömürlük dedikleri süreyi tanımladıklarını görmüştüm. Bunu yapan markaların da zaten bir sürü özel şartı var.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Büyük ihtimal satıcının biri cinden getirdi böyle bilinmedik markalara para verilmez bence

Robius

80+ Bronze

rtings incelemesi var ama tiz yok kulaklıkta boğuk bir sesi var.

Top Bottom