Bütçenin artması şart kaliteli bir şey için.İlerde twitch yayın işleri vs olabileceğinden dolayı mikrofon kalitesi iyi olması tercihimdir.
Max bütçem 200 lira önerilerinizi bekliyorum.
Adam oraya bütçesini yazmış senin ona göre bir şey önermen gerekiyor herhangi bir fikrin yoksada bu başlığı geçebilirsin 200 tl bütçesi olan adama 500 tl lik mikrofon önermen ona yardımcı olmuyorBütçenin artması şart kaliteli bir şey için.
Bütçesini artırıp kaliteli bir şey almasını söyledim ve alternatif sundum burada bir yanlış göremiyorum ?Adam oraya bütçesini yazmış senin ona göre bir şey önermen gerekiyor herhangi bir fikrin yoksada bu başlığı geçebilirsin 200 TL bütçesi olan adama 500 TL lik mikrofon önermen ona yardımcı olmuyor
Sondaki detaya çok güldüm canım bak adamın bütçesi 200 tl senin önerdiğin 500 tl lik mikrofon 350 ye inse ne yazar. Adamın 200 tl bütçesi var ona göre mikrofon önermek yerine daha yüksek fiyatlı bir ürün atman saçmaBütçesini artırıp kaliteli bir şey almasını söyledim ve alternatif sundum burada bir yanlış göremiyorum ?
Ayrıca mikrofon 500 TL değil kampanya ile 350 TL oluyor lütfen boş yorum yapmayalım.