[ÇÖZÜLDÜ] Bloody A90 Alınır Mı??

Deliever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,020
Bu hafta arkadaşımdan 1 hafta kullanılan Bloody A90'ı 90TL'ye alacağım. Şuanda Rampage Shine kullanıyorum ve Minecraft'ta vs. Butterfly ve Drag Click olmuyor. İnternette baktım, Bloody A90 ile Butterfly ve Drag Click yapılıyormuş. Sizce almalımıyım? Aklıma çok yattı.

Bu hafta arkadaşımdan 1 hafta kullanılan Bloody A90'ı 90TL'ye alacağım. Şuanda Rampage Shine kullanıyorum ve Minecraft'ta vs. Butterfly ve Drag Click olmuyor. İnternette baktım, Bloody A90 ile Butterfly ve Drag Click yapılıyormuş. Sizce almalımıyım? Aklıma çok yattı.
3 yıl gıbı bır suredır kullanıcısı olarak şunu soyleyeyım o paraya bedava hiç düşünme al

90 TL'ye değer, güzel fare. Eskiden kullanıyordum, şimdi G203 var.

Bende var 2 3 sene önce sıfırını 90 TL ye almıştım
Aşşşşşşırı memnunum kesinlikle alınır
Teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi cevap nasıl seçiliyor :D

Buton vardı bitane yuvarlak o yok.

Alınır. Bi adam görmüştüm öyle bir drag click yapıyordu ki gözümü kapatsam üst kattaki evi yapıyorlar sanacaktım.

Alınır. Bi adam görmüştüm öyle bir drag click yapıyordu ki gözümü kapatsam üst kattaki evi yapıyorlar sanacaktım.
Ben drag clicki daha çok moonwalk brezily bridge vs. İçin yaparım. Butterfly ıda adam keserken. Hypixel den ban yedik 1 ay.

Nedeni: hile değil, hesabınızda güvenlik ihlali var dedi. Perma ban yedim sonra siteden yardım konusu açtım 1 aya indirdiler

la bende banı bitti sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri