Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Bu şarkının ismi ne acaba?

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu şarkıyı arıyorum ve ne yazsam bulamadım nereye baksam bulamadım.Şarkının sözlerini bilmiyorum fakat şarkı piyano ile söyleniyor ve kapak fotoğrafında piyano resmi var ve bu piyano sahnede.Ayrıca sadece şarkıda sadece piyano çalınmıyor sözleride var.Tiktokta çok video çekildi bu şarkı ile ama şuan bulamıyorum lütfen yardım edin gerçekten bulmam lazım bu şarkıyı.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Tiktok videosu at bir tane o şarkının geçtiği bakalım bi

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Şarkıdan bi kesit at da bulalım piyano resmi olan şarkı nasıl bulalım

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
O zaman verebileceğim en iyi öneri tiktokta gezin dur belki çıkar karşına :kizginpeepo:

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman verebileceğim en iyi öneri tiktokta gezin dur belki çıkar karşına :kizginpeepo:
hocam buldum şimdi bir futbol videosundanda şarkı shazamda bile çıkmıyor şuan kafayı yicem şarkı kaldırıldımı bilmiyorum ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam buldum şimdi bir futbol videosundanda şarkı shazamda bile çıkmıyor şuan kafayı yicem şarkı kaldırıldımı bilmiyorum ki.
Video güvenli videoda oyuncu sakatlanmış diye kısıtlamya düşmüş.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın

Video güvenli videoda oyuncu sakatlanmış diye kısıtlamya düşmüş.
Sen bu şarkıyı mı arkasındaki fon müziğini mi istiyorsun

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Buyur

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu şarkıyı arıyorum ve ne yazsam bulamadım nereye baksam bulamadım.Şarkının sözlerini bilmiyorum fakat şarkı piyano ile söyleniyor ve kapak fotoğrafında piyano resmi var ve bu piyano sahnede.Ayrıca sadece şarkıda sadece piyano çalınmıyor sözleride var.Tiktokta çok video çekildi bu şarkı ile ama şuan bulamıyorum lütfen yardım edin gerçekten bulmam lazım bu şarkıyı.
Bu kadar zor olmamalı cidden ya attığın kesitten şarkıyı buldum niye zorlandın ki bu kadar

The Irrepressibles - In This Shirt​

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Bu kadar zor olmamalı cidden ya attığın kesitten şarkıyı buldum niye zorlandın ki bu kadar

Hocam şu lanet şarkı bende hiçbir yerde çıkmıyor bendemi sorun var şarkıyı hiçbir şekilde göremiyorum.

Hocam bu video kullanılamıyor diyor bende.Bendemi sorun var anlamıyorum ki kafayı yicem şuan.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hocam bu video kullanılamıyor diyor bende.Bendemi sorun var anlamıyorum ki kafayı yicem şuan.

Bilemiyorum bende sıkıntı yok, şarkının adı da üstteki arkadaşın yazdığı gibi -> The Irrepressibles - In This Shirt

NespaY

80+ Silver
Hocam şu lanet şarkı bende hiçbir yerde çıkmıyor bendemi sorun var şarkıyı hiçbir şekilde göremiyorum.

I'm lost yazdım youtube'a direkt şarkı çıktı sende sorun var bence

:D

Top Bottom