Kendi ayarların değil mi neden tekrar yapmıyorsun?steam cloud vs her şey açıktı pc format attım win11 geçtim cs ye girdim ayarlarım sıfırlanmış hiçbir ayarım durmuyor eski ayarları nasıl geri getirebilirim
Zaten format attım win 11 kurdum demiş.format attiysan gider sadece yukseltmissen gitmesi garip
sadece yükselttim win 11e yükseltirken de dosyaları sildim işte.yine de steam cloudda olması gerekiyor diye biliyorumformat attiysan gider sadece yukseltmissen gitmesi garip
çok ayar var crosshair sens vs ayarını ezbere aklımda tutamam ki onun dışında da bi milyon ayar vardı yani heps ghtmişKendi ayarların değil mi neden tekrar yapmıyorsun?
steam cs:go da ki ayarlarını kaydetmezsteam cloud vs her şey açıktı pc format attım win11 geçtim cs ye girdim ayarlarım sıfırlanmış hiçbir ayarım durmuyor eski ayarları nasıl geri getirebilirim
dosyaları sildiysen gitmiştirsadece yükselttim win 11e yükseltirken de dosyaları sildim işte.yine de steam cloudda olması gerekiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok ayar var crosshair sens vs ayarını ezbere aklımda tutamam ki onun dışında da bi milyon ayar vardı yani heps ghtmiş
CS:GO ayarların yerel dosyalardaki config dosyası üzerine depolanır.sadece yükselttim win 11e yükseltirken de dosyaları sildim işte.yine de steam cloudda olması gerekiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok ayar var crosshair sens vs ayarını ezbere aklımda tutamam ki onun dışında da bi milyon ayar vardı yani heps ghtmiş