Driver güncelleyince de olmazsa şurdaki yolu dener misin?hocam sürümüm güncel değilmi
dostum ddu direk siliyo silinse 441 falan yazmaz sürüm.hocam yine olmadı![]()
önce driver ı mı yapıyım bunumuDriver güncelleyince de olmazsa şurdaki yolu dener misin?
Çözüldü: CS:GO Açılmıyor
Arkadaşlar öncelikle oyuna girmiştim. Oynadım çıktım. Diğer gün oyuna girmeye çalıştığımda oyna butonuna basıyorum fakat tepki vermiyor. Çalışıyor diyor sonra eşitleniyor deyip kapanıyor. Görev yöneticisinden de açılmıyor. Çıldırmak üzereyim. Hata raporu: Logfile.PML Oyun orijinal Steam'dendir.www.technopat.net
Normalde Technopat forumdan çözüm almayı sevmem ama çözüm bulunmadıysa iş görebilir diye atıyorum.
bu arada gigabyte gtx 1660s için demiŞu sürücüyü yükleyip tekrar dener misin?
Evet. Önce driver güncelle istersen.
,
hocam bende hata vermiyorCTRL+ALT+DELETE ile görev yöneticisini açıp CS GO ve steam ile alakalı tüm dosyaların görevine son ver sonra steami tekrar açıp girmeyi dener misin? Bende VAC hatası veriyordu bu şekilde çözdüm. Seninkiyle aynı değil ama belki işe yarar.
pc de antivürüs ugulaması felan varmıhiç bir hata vermiyor ama açılmıyor bir süre çalışıyor gözüktükten sonra oyna yazıyor oyunu silip tekrar yükledim dosyları 2 kere doğruladım
o dedin olay bendede olmuştu pubg de antivirüs programını sildim yeniden başlattım pc oldu ama sende olmamış heraldev
vardı sildim
Alıntıyı görüntüle
hangisini seçicem
hocam şu konuya gelirmisinGeForce Experience istiyorsan üstteki. Bence ikisini birlikte yükle
hocam Allah razı olsun girdi sonundaŞu sürücüyü yükleyip tekrar dener misin?