Rx 6700xt ile 250fps ortalama ile geziyorum normalde ama şimdi 60 fps üstüne çıkmıyor. Bu zaten arada oluyordu dosyaların bütünlüğünü doğrulayınca düzeliyordu ama şuan 2 kere doğrulamama rağmen düzelmedi. Nasıl düzelir bu.
Ekran kartı drive'ı açılıyor mu? ve işlemci ekran kartı sıcaklıkları nasılRx 6700xt ile 250fps ortalama ile geziyorum normalde ama şimdi 60 fps üstüne çıkmıyor. Bu zaten arada oluyordu dosyaların bütünlüğünü doğrulayınca düzeliyordu ama şuan 2 kere doğrulamama rağmen düzelmedi. Nasıl düzelir bu.
Driver açık hocam. Sıcaklıklar gayet normal ikiside 60 derecelerde.Ekran kartı drive'ı açılıyor mu? ve işlemci ekran kartı sıcaklıkları nasıl
vsync açmış olabilir misin?Driver açık hocam. Sıcaklıklar gayet normal ikiside 60 derecelerde.
Yok hocam vsync açık değil fps 50 oluyor 90 lara çıkıyor yükleme ekranında tamamen 60 sabit değil yani.vsync açmış olabilir misin?
masaüstünden ekran hz'sinde de bak
Farklı oyunlarda bi sıkıntı varmı?Yok hocam vsync açık değil fps 50 oluyor 90 lara çıkıyor yükleme ekranında tamamen 60 sabit değil yani.
Şuan düzeldi hocam. Neden kendi kendine ordaki ayarı değişmiş anlamadım. Birde bir şey daha sorayım chrome sizde kasıyormu bende çok kasıyor adblock eklentilerini kaldırmama rağmen çoğu site çok yavaş.Farklı oyunlarda bi sıkıntı varmı?
Cs'nin dosya bütünlüğünü doğrula
Driver'ı aç bende özel yazıyor ama sen orayı varsayılan yapıp dene.
Alıntıyı görüntüle
Bende facebook ve whatsapp biraz sıkıntılı onun dışında iyi. Chorme ayarlarından donanım hızlandırma mı ne var onu kapat. Birde chrome'a güncelleme gelmişse onu da yap.Şuan düzeldi hocam. Neden kendi kendine ordaki ayarı değişmiş anlamadım. Birde bir şey daha sorayım chrome sizde kasıyormu bende çok kasıyor adblock eklentilerini kaldırmama rağmen çoğu site çok yavaş.
Donanım hızlandırma açıktı kapadım denedim yine aynı. Güncellemeyi nerden yapacağım.Bende facebook ve whatsapp biraz sıkıntılı onun dışında iyi. Chorme ayarlarından donanım hızlandırma mı ne var onu kapat. Birde chrome'a güncelleme gelmişse onu da yap.
Chorme ayarlarına gir chrome hakkında yazıyor oradanDonanım hızlandırma açıktı kapadım denedim yine aynı. Güncellemeyi nerden yapacağım.
Güncelledim hala kasıyordu bende microsoft edgeye geçeceğim şimdi. Siz tavsiye edermisiniz.Chorme ayarlarına gir chrome hakkında yazıyor oradan
Kullanabilirsin sana kalmış ama son bir şey daha deneGüncelledim hala kasıyordu bende microsoft edgeye geçeceğim şimdi. Siz tavsiye edermisiniz.
Yok hocam yine kasıyor. Ama 2 tane daha eklentim var onları devre dışı bırakınca düzeliyor ama o eklentileride aktif kullanıyorum. O yüzden yüksek ihtimal değişeceğim tarayıcı. Bu sorun düzelene kadarda chrome geçmem artık.Kullanabilirsin sana kalmış ama son bir şey daha dene
chrome://flags/ buraya gir sağ üstte reset all var ona bas sonra relaunch yap.
Düzelmezse
Yine flags'a gir arama yerine quic yaz veonu disable yap chorome kapatıp aç.
Farklı reklam önleyici varsa devre dışı bırak.