tccc 80+ Bronze Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1,315 Dahası Reaksiyon skoru 592 İsim mmzmz 10 Haziran 2021 #1 discord nitro alacaktım herşeyi yaptım ama öde dediğimde bu çıkıyor ne yapabilirim (nasıl çözüldü yapılacağını bilmiyorum konuyu ama çözüldü teşekkürler)
discord nitro alacaktım herşeyi yaptım ama öde dediğimde bu çıkıyor ne yapabilirim (nasıl çözüldü yapılacağını bilmiyorum konuyu ama çözüldü teşekkürler)
Çağrı Yılmaz 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4,402 10 Haziran 2021 #2 ilkinclm yazmış: discord nitro alacaktım herşeyi yaptım ama öde dediğimdeAlıntıyı görüntülebu çıkıyor ne yapabilirim (nasıl çözüldü yapılacağını bilmiyorum konuyu ama çözüldü teşekkürler) Devamı için tıklayın... Konu başlığını düzenleyip başına (Çözüldü) ekle.
ilkinclm yazmış: discord nitro alacaktım herşeyi yaptım ama öde dediğimdeAlıntıyı görüntülebu çıkıyor ne yapabilirim (nasıl çözüldü yapılacağını bilmiyorum konuyu ama çözüldü teşekkürler) Devamı için tıklayın... Konu başlığını düzenleyip başına (Çözüldü) ekle.