Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Donanim Arşi̇vi̇ Foruma Gi̇remi̇yorum !

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
giremiyorsan nasıl yazıyorsun demeyin telefondan giremiyorum pcdeyim.
1-2 gündür girmeye çalışıyorum cloudflare insan olduğunuz doğrulanıyor ekranı geliyor saatlerce bekliyorum ekran aynı kalıyor yuvarlak dönüp duruyor ne yapabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forumlara genel bir saldırı var dün biz de etkilendik. O yüzden korumalar açık. Ayrıca Comnet kullanıyorsan bu sorun onda da var maalesef IP'leri hep kara listede.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmişi ve çerezleri temizle, vpn varsa kapat. Tekrar dene.
çerezleri ve geçmişi temizlemek istemiyorum geçmişe dönüp bazı şeyleri bulmam gerekebiliyor zaten 3 ayda bir sıfırlama açık. VPN de yok yüklü bile değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlara genel bir saldırı var dün biz de etkilendik. O yüzden korumalar açık. Ayrıca Comnet kullanıyorsan bu sorun onda da var maalesef IP'leri hep kara listede.
Ne tarz bir saldırı? Veri çalıntısı mı yoksa sunucuları çökertmeye yönelik mi? Comnet kullanmıyorum türk telekom var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
çerezleri ve geçmişi temizlemek istemiyorum geçmişe dönüp bazı şeyleri bulmam gerekebiliyor zaten 3 ayda bir sıfırlama açık. VPN de yok yüklü bile değil

Ne tarz bir saldırı? Veri çalıntısı mı yoksa sunucuları çökertmeye yönelik mi? Comnet kullanmıyorum türk telekom var.
Diğer forumlara da saldırılar var sebebini açıkçası bilemiyorum ve ciddi anlamda sağlam saldırılar. Haliyle anlık kesintileri önlemek için korumayı sıklaştırmak zorunda kalıyorum. Ama Telekom'da böyle bir sorun olmaması lazım. Eğer telefonda bu sorun varsa masaüstü görümünü kullanma o bug var Cloudlfare'da.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer forumlara da saldırılar var sebebini açıkçası bilemiyorum ve ciddi anlamda sağlam saldırılar. Haliyle anlık kesintileri önlemek için korumayı sıklaştırmak zorunda kalıyorum. Ama Telekom'da böyle bir sorun olmaması lazım. Eğer telefonda bu sorun varsa masaüstü görümünü kullanma o bug var Cloudlfare'da.
Teşekkürler tam mesajını görmeden önce bende onu kapatmayı denemiştim oldu. Masaüstü görünümü çok faydalı oluyor ama forumun güvenliği daha önemli kolay gelsin Allah yardımcınız olsun iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Utku

Dns vs var mı varsa kapat

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Teşekkürler tam mesajını görmeden önce bende onu kapatmayı denemiştim oldu. Masaüstü görünümü çok faydalı oluyor ama forumun güvenliği daha önemli kolay gelsin Allah yardımcınız olsun iyi forumlar
Gariptir yıllardır olan bir Cloudflare hatası çözemediler nedense :D

Aykut D.

80+ Gold
Gariptir yıllardır olan bir Cloudflare hatası çözemediler nedense :D
Dün ful böyleydi :
1000003154.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası