Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Evet.Okuduğunuza emin misiniz?
Kanıtı yok delili yok haksız haksız diye ağlıyor?
Evet.Okuduğunuza emin misiniz?
ilk 3 kelimeye kadar evet okuduğuna eminOkuduğunuza emin misiniz?
RAM'ler üretilirken yongalar kullanılıyor bildiğiniz üzere.Bu yongalra Dünya'da farklı markalar tarafından üretiliyor.Çift kanal çalışması için RAM'in o yongaların da aynı olması gerekiyorBuarada farklı marka ramde alınabilir değerler aynı olduktan sonra pek bi önemi yok dışardaki soğutucunun
You Berk bey?Evet.
Objektif bakmamız gerekirse iki taraf da dinlenmeli ama ekran görüntüsü alamadan banlandım demiş? Bunu okumuş olmanız lazımdıEvet.
Bende sana inanıyorum bazı sinir insanlar dediğim dedik oldukları için böyle gıcıklık yapabiliyoKanıtı Berk Bey silmese alıcaktım zaten.Ki ben sunucuda insanlara yardımcı oluyorum.
Sen iyi geçinmişsin, belki bu yalaka tavrındandır bilmem de eski yazanlara bakarsak ve konu sahibine bakarsak; konu sahibi pırıl pırıl takılan birisi, Berk denen varlık ise kibrinden millete ban atıp geçen biri :d Tek kişi sorun yaşamış gibi konuşmak güzel tabiCaz yapma. Ben burada 2 gün ban yediğimde d.a discord sunucusundan yardım etmeye çalışıyordum insanlara. Ben bir hatası ile karşılaşmadım modların. @SeastoreKing ile arada sohbet etme imkanımız oldu. Bir yanlışlık olmuş olabilir telafi edilebilir.
Ne? Haddini aşma istersen. Yalaka bir tavrım yok ne isem oyum.belki bu yalaka tavrındandır
reset neden aydınlatırmısınModeme reset atmamı söyledi Ahmet Bey birazdan atıcağım.Sonra tekrar deneyeceğim
olmazsa yazarsın bana.Modeme reset atmamı söyledi Ahmet Bey birazdan atıcağım.Sonra tekrar deneyeceğim