Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ]Donanım Arşivi Discord Sunucusunda Haksız Ban

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
dostum eğer anlattığınız gibiyse berk bey bilgisiz bir şekilde öneri yapmakta
O sırada aktif olan kullanıcılara da sorabilirsiniz.Ben zaten 3 gündür sunucuda bulundum.Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım

En İyi Cevap
2
Farklı marka ram bir ram'in 8gb'ından bahsetti orada belirttim zaten
Yani farklı marka RAM önermesi cidden komik. O konumda olan birisi aynı markayı önermeliydi. Farklı marka olmasına rağmen ufak bir şans var, CL değerleri gibi değerler aynıysa çalışabilir ama işi şansa niye bırakasın ki?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Yani farklı marka RAM önermesi cidden komik. O konumda olan birisi aynı markayı önermeliydi. Farklı marka olmasına rağmen ufak bir şans varsa, CL değerleri gibi değerler aynıysa çalışabilir ama işi şansa niye bırakasın ki?
Ki RAM yongalarının farklı olma ihtimali çok yüksek

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
ar
Donanım Arşivi Discord sunucusunda elimden geldiğince herkese yardım ediyorum.7 Nisan 2021 sabahı bir arkadaş bana RAM'lerle ilgli bir soru sordu.16gb ram'i varmış tek kanalmış arttırmak istiyormuş ne yapmalıyım dedi.Bende ona yanına bir tane daha 16gb ram takmalısın dedim.Ardından Berk adlı chat moderatörü bana yanına 8gb takabilir dedi.Ben de ona hayır çift kanaldan yararlanamaz bu yüzden takmamalı dedim.Sonra bana hangi marka almalıyım dedi RAM almak isteyen arkdaş.Ben de aynı ürünü alması gerketiğini.Çünkü cl değerlerinin,mhz değerlerinin,yonga tipinin uyuşması gerektiğini söyledim.Sonra chat mod'u Berk Bey farklı marka da alabilir dedi ve beni banladı.Ardından ben yan hesabımla ekran fotosu almak için girdiğimde hem arkadaşın mesajlarını hem de benim mesajlarımı silmişti.Ve ben neden bunu yaptığını sorduğumda beni tekrar banladı.Ne yazık ki elimde fotoğraf yok bu yüzden.Discord ismim KebanFiru Abdullah Bey gereğini yapmanızı istiyorum
@Abdullah Hacıgül
kadaşk ban değil sunucudan sadece kick yemiştir.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
discord id ni ver bir şey denieycem.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Donanım Arşivi Discord sunucusunda elimden geldiğince herkese yardım ediyorum.7 Nisan 2021 sabahı bir arkadaş bana RAM'lerle ilgli bir soru sordu.16gb ram'i varmış tek kanalmış arttırmak istiyormuş ne yapmalıyım dedi.Bende ona yanına bir tane daha 16gb ram takmalısın dedim.Ardından Berk adlı chat moderatörü bana yanına 8gb takabilir dedi.Ben de ona hayır çift kanaldan yararlanamaz bu yüzden takmamalı dedim.Sonra bana hangi marka almalıyım dedi RAM almak isteyen arkdaş.Ben de aynı ürünü alması gerketiğini.Çünkü cl değerlerinin,mhz değerlerinin,yonga tipinin uyuşması gerektiğini söyledim.Sonra chat mod'u Berk Bey farklı marka da alabilir dedi ve beni banladı.Ardından ben yan hesabımla ekran fotosu almak için girdiğimde hem arkadaşın mesajlarını hem de benim mesajlarımı silmişti.Ve ben neden bunu yaptığını sorduğumda beni tekrar banladı.Ne yazık ki elimde fotoğraf yok bu yüzden.Discord ismim KebanFiru Abdullah Bey gereğini yapmanızı istiyorum
@Abdullah Hacıgül
Buarada farklı marka ramde alınabilir değerler aynı olduktan sonra pek bi önemi yok dışardaki soğutucunun

Avolay

80+ Gold
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom