mucahidtalas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Muhammed Mücahid TALAS
Beyler ben gta 5 i arkadaştan aldım harddike attırdım o epic games den indirdi fakat sadece gta 5 kısmını aldım şimdi epic games i kurdum sonra gta 5 i içine attım ve uygulamayı açıp gta 5 i yükle dedim bana alanın olmadığını söylüyor oysaki gta 5 yüklü 89 gb .. hata veriyor ve devam etmiyor çözümü nedir ?
il önce uygulamayı kurun sonra gta 5 i yükle deyin biraz yüklemeye başlasın 2 dk bekleyin birşeyler yüklesin sonra yüklemeyi duraklat epic games kapat komple . sonra gta 5 i epic games ın yüklemeye başladığı yere atın . birde burada dikkat etmeniz gereken epic games in indirdiği kısmı değiştirmeyiniz ve hatta atarken o kısmını atmayın .. yüklemediği fiğer kısımları atın .. daha sağlıklı olması için böyle yaptım belki direk atsanızda olur
siz yinede garanti olsun diyorsanız benim gibi yapın..
il önce uygulamayı kurun sonra gta 5 i yükle deyin biraz yüklemeye başlasın 2 dk bekleyin birşeyler yüklesin sonra yüklemeyi duraklat epic games kapat komple . sonra gta 5 i epic games ın yüklemeye başladığı yere atın . birde burada dikkat etmeniz gereken epic games in indirdiği kısmı değiştirmeyiniz ve hatta atarken o kısmını atmayın .. yüklemediği fiğer kısımları atın .. daha sağlıklı olması için böyle yaptım belki direk atsanızda olur
Ekler
Son düzenleme: