Neler Yeni

''Çözüldü'' Ets 2 sürümümü nasıl öğrenirim?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar normalde ets bende steamde vardı lakin harddiskimde kısıtlı yer olduğu için yükleyemedim, internet küçük bir versiyonunu buldum şifre felan girdim oyunu etkinleştirdim (korsan değil) lakin oyun profilimde oyunun güncellemem gerektiğini yazıyor 1.39 a onun yerine 1.36 yada 1.35 güncelleme imkanım varmıdır? illa steammi gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. :)
İlk sürümü ise buna yapabileceğim tır modları vs. varmıdır?
Karşıma gelen site linki: https://eurotrucksimulator2.com/update.php

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Arkadaşlar normalde ets bende steamde vardı lakin harddiskimde kısıtlı yer olduğu için yükleyemedim, internet küçük bir versiyonunu buldum şifre felan girdim oyunu etkinleştirdim (korsan değil) lakin oyun profilimde oyunun güncellemem gerektiğini yazıyor 1.39 a onun yerine 1.36 yada 1.35 güncelleme imkanım varmıdır? illa steammi gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. :)
İlk sürümü ise buna yapabileceğim tır modları vs. varmıdır?
steamde ets2nin üstüne sağ tık yap özelliker de ordan betalara tıkla ordan istediğin sürümü seç .

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamde ets2nin üstüne sağ tık yap özelliker de ordan betalara tıkla ordan istediğin sürümü seç .
İşte steam den ets yi yükleyemedim, bu küçük versiyonu avrupa yolları var sadece.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar profile girince en altta ortada yazıyormuş, teşşekür ederim.

Top Bottom