✓[Çözüldü] Gaming Setup Tasarımı

L masadan, duz masaya gecis yaptim cok daha rahatim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam kablolar aynı şekilde bende de çok kötü duruyor ve ayak altında dolaşıyor onerebileceginiz kablo toplama gibi bir şey var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ölçülere bağlı ama bence yeter yetmez ise ek yapabiliyorsunuz

masanız nedir acaba çok şık mış kalitesi vesayre nasıl düz olanı
Evet özellikle kablolar çok güzel gizlenmiş

Hocam bu arada silver hayırlı olsun @sami şahin

L masadan, duz masaya gecis yaptim cok daha rahatim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam masanın modeli nedir

ölçülere bağlı ama bence yeter yetmez ise ek yapabiliyorsunuz

masanız nedir acaba çok şık mış kalitesi vesayre nasıl düz olanı
Bu masayi kullaniyorum. Ust tarafi boydanm boya mouse pad ve ayaklari metal, gayet basarili. Fotoyu kurar kurmaz cekmistim, kablolari toplamadan. Masanin kendi kablo toplayicisi var ve suanda bende kablolar gayet duzgun gorunmekte.

Hocam kablolar aynı şekilde bende de çok kötü duruyor ve ayak altında dolaşıyor onerebileceginiz kablo toplama gibi bir şey var mı
masanın altına takılan kablo toplama aparatları var onlardan alabilirsiniz kabloları saklayabilirsiniz ama yok edemezsiniz şey gibi oldu polisten kaçabilirsin ama kurtulamazsın

Bu masayi kullaniyorum. Ust tarafi boydanm boya mouse pad ve ayaklari metal, gayet basarili. Fotoyu kurar kurmaz cekmistim, kablolari toplamadan. Masanin kendi kablo toplayicisi var ve suanda bende kablolar gayet duzgun gorunmekte.
Hocam ben ilk altaki masadan ustekine geçtiniz sandım konumuz l Masa almak olunca

Hocam site güvenilir midir birde gümrük vergisi vs var mı tam olarak kaç TL ye geldi açıkçası masaya aşık oldum

Hocam ben ilk altaki masadan ustekine geçtiniz sandım konumuz l Masa almak olunca

Hocam site güvenilir midir birde gümrük vergisi vs var mı tam olarak kaç TL ye geldi açıkçası masaya aşık oldum
Ben daha once L masanin daha iyi olacagini dusunerek L almistim ve zamanla duz masanin daha uygun olduguna kanaat getirdim, tecrubemi paylasmak icin once, sonra gosterdim.
Site tabii ki cok guvenilir ancak Turkiyeye gitmez maalesef. Benzer modeller illaki vardir Turkiyede.

Masa biraz küçük gibi.
Laptop yarısını kaplamış masanın bilemedim.
Zaten küçük diyor hocam lakin o kadarını fark etmemiştim

Ben daha once L masanin daha iyi olacagini dusunerek L almistim ve zamanla duz masanin daha uygun olduguna kanaat getirdim, tecrubemi paylasmak icin once, sonra gosterdim.
Site tabii ki cok guvenilir ancak Turkiyeye gitmez maalesef. Benzer modeller illaki vardir Turkiyede.
Bu gerçekten üzdü hocam

Peki yurt dışından bir tanıdığım alıp kargolasa olur mu

Zaten küçük diyor hocam lakin o kadarını fark etmemiştim

Bu gerçekten üzdü hocam

Peki yurt dışından bir tanıdığım alıp kargolasa olur mu
Masa baya agir ve buyuk oldugu icin kargo masraflari cok tutar ve mantiksiz olur diye dusunuyorum.

Aynı tür bir masa 2000Tl den aşağı değil burda bizi kıskanıyor Amerika hocam 😔

@sami şahin bu nasıl hocam masa olarak https://m.trendyol.com/gaming-game/gaming-bilgisayar-oyuncu-ve-calisma-masasi-p-51014762

Son düzenleme:
bence kötü bu masa bim e gelimşti 250tl den ikea nın 120x75cm masanı var ondan alabilirsiniz

@zgrsmsk siz yurt dışında oturuyorsunuz galiba evga psu felan
Evet ABD.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca