ben de de aynı yaw pat diye bir şey değil de10 yıldır merak ettiğim bir durum.Göbek deliğine parmağımı bastıyorum yada parmağımı sokuyorum,
Sonra sanki penisin içinde pat diye bir şey oluyor hemen geri geçiyor,nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsanız hemen sizde parmağınızla bastırın sanki penisin içinde pat diye birşeyler oluyor.
Nedenini bilen arkadaş varmı yoksa sadece bende mi oluyor ?
Bende olmadı10 yıldır merak ettiğim bir durum.Göbek deliğine parmağımı bastıyorum yada parmağımı sokuyorum,
Sonra sanki penisin içinde pat diye bir şey oluyor hemen geri geçiyor,nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsanız hemen sizde parmağınızla bastırın sanki penisin içinde pat diye birşeyler oluyor.
şu an bastırıyorum ama ne gibi bir şey olması lazım mesela?10 yıldır merak ettiğim bir durum.Göbek deliğine parmağımı bastıyorum yada parmağımı sokuyorum,
fazla derine bastırısan öyle oluyor ama fazla derine gitmezsen bişi olmaz10 yıldır merak ettiğim bir durum.Göbek deliğine parmağımı bastıyorum yada parmağımı sokuyorum,
Usta derine bastırmak lazımmış,boşver yapma istemsizce altına kaçırma tehlikesi varşu an bastırıyorum ama ne gibi bir şey olması lazım mesela?
Olmuyorsa çok derine bastır.Az önce erkekliğimi sorguladım. BENDE NEDEN OLMUYOR? Nasıl bir his merak ettim.