Şans işi. Superonline aldık iyi diye 1 yıl kullandım direk kapattırdım aboneliğimi. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum inte 4-5 kişi bağlansa bile lolde 17-18 ping alıyordum. Superonline’de 1 kişi bağlanınca 500-600 ping alıyordum. Biraz da şans işi. Bu arada altyapın da önemliArkadaşlar bana sorun yaratmayacak ev interneti lazım.
Hangi firmayı tercih etmeliyim
Peki, bütçe sorun değil Benim için.Şans işi. Superonline aldık iyi diye 1 yıl kullandım direk kapattırdım aboneliğimi. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum inte 4-5 kişi bağlansa bile lolde 17-18 ping alıyordum. Superonline’de 1 kişi bağlanınca 500-600 ping alıyordum. Biraz da şans işi. Bu arada altyapın da önemli
Kusura bakma çok konu açtıysam, her şeyi yeni alıyorum da bilgim yokYılmaz ne yapıyorsun reis saatlerdir konu açıyorsun 20K PC tavsiyesi 5K masa koltuk internet falan inşallah hayali değildir Türknet iyi bizim burda ev internetinde
Yok canım ne haddimize bazı insanlar almayacağı şeyler için konu açıyorda biraz fazla bütçe belirtince insanlar böyle algılayabiliyor tabiiPeki, bütçe sorun değil Benim için.
Mesela 500 de veririm tek şartım bana sorun çıkarmaması.
Sizce hangi firma daha az sorun veriyor, ve ya sorun çözmede hemen yardımcı oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakma çok konu açtıysam, her şeyi yeni alıyorum da bilgim yok
Yok dostum istediğin kadar açÇok konu açtım galiba.
Kusura bakmayın yarın yazarım herhalde tekrar
Yani hepsi aynı şey. Yasal dolandırıcı diyebilirim. Önerilerim şöyle:Arkadaşlar bana sorun yaratmayacak ev interneti lazım.
Hangi firmayı tercih etmeliyim
Superbox kadar iğrenç bir hizmet yok oyunda 70-80 pingden aşağı düşmüyorum fln altyapı varsa gerek yok.Yani hepsi aynı şey. Yasal dolandırıcı diyebilirim. Önerilerim şöyle:
1- Türkcell Superbox kullanabilirsin ( altyapı derdi yok telefon altyapısı ile çalışıyor , biraz pahalı ama iyi)
2- Kablo net
3- Türk net