220IPS. alınabilir bir mouse.Corsair M55 RGB Pro nasıldır?
Harpoon rgb pro öneriyorum kendim kullanıyorum mouse gerçekten çok küçük ama kötü değil tek kötü yanı küçük olması ona göre alınSelam dostlar, yakın zamanda Rampage Claw mouse'unu aldım, fakat sağ tıkının gıcırdamasından dolayı iade ettim, ve yeni bir mouse alacağım.
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)
Corsair M55 RGB Pro:
Corsair Harpoon RGB Pro:
Gigabyte Aorus M2:
![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HP Omen 400:
![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Katar Pro:
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@zbabomen
Başka bir arkadaş söyledi, 80 IPS'imiş 200 TL'lik mouse'lara nazaran çok kötü bir değermiş. Benim kuzenimde kullanıyor aynı mouse'u gerçekten çok küçük.Harpon rgb pro öneriyorum kendim kullanıyorum mouse gerçekten çok küçük ama kötü değil tek kötü yanı küçük olması ona göre alın
Malzeme kalitesi Normal fiyatına göre. Olması gerektiği gibi.Peki ya malzeme kalitesi nasıldır? HP Omen 400'e kıyasla.
m55 rbgSelam dostlar, yakın zamanda Rampage Claw mouse'unu aldım, fakat sağ tıkının gıcırdamasından dolayı iade ettim, ve yeni bir mouse alacağım.
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)
Corsair M55 RGB Pro:
Corsair Harpoon RGB Pro:
Gigabyte Aorus M2:
![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HP Omen 400:
![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Katar Pro:
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@zbabomen
eğer elin küçük veya orta olsaydı katar pro önerirdim butterfly çok güzel yapılıyor onda denemiştimYani 12 yaşındaki birine göre biraz tombul ve teyzemin eli ile aynı, yani büyük.![]()
Bu sıralar Gaming Gen'de birşeyler var.ya yeni fare aldım hepsiburda indirimi 150 TL ye düşürüyor inanılmaz ya gaming gen gibi de saçma site görmedim iade almıyorlar
Hocam o zaman ben Corsair M55 RGB Pro alıyorum.Malzeme kalitesi Normal fiyatına göre. Olması gerektiği gibi.
Omen 400 falan alma.Şimdi anneme sordum normal dedi.
Hayırlı olsun.Bu sıralar Gaming Gen'de birşeyler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o zaman ben Corsair M55 RGB Pro alıyorum.
Bende araştırmalarım sonucunda 3360 bulmuştum. İyice araştırayım. Siz dedikten sonra içime süphe düştü.Omen 400 falan alma.
Elin küçükse katar pro veya aorus M2 öneririm.
Omen 400'de 3325 var fakat forumdakiler gitmiş bir tane daha mouse de sensör nedir onu bilmeyen adama güvenip 3360 diyorlar
M55 RGB pro veya dediğim gibi üsttekileri tercih etmeni öneririm.