Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Hangi mouse'u almalıyım? [ÇÖZÜLDÜ]

Rich Kedy

80+ Bronze
Son düzenleme:

Rich Kedy

80+ Bronze

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Selam dostlar, yakın zamanda Rampage Claw mouse'unu aldım, fakat sağ tıkının gıcırdamasından dolayı iade ettim, ve yeni bir mouse alacağım.
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)

Corsair M55 RGB Pro:

Corsair Harpoon RGB Pro:

Gigabyte Aorus M2:

HP Omen 400:

Corsair Katar Pro:

@zbabomen
Harpoon rgb pro öneriyorum kendim kullanıyorum mouse gerçekten çok küçük ama kötü değil tek kötü yanı küçük olması ona göre alın

Rich Kedy

80+ Bronze
Harpon rgb pro öneriyorum kendim kullanıyorum mouse gerçekten çok küçük ama kötü değil tek kötü yanı küçük olması ona göre alın
Başka bir arkadaş söyledi, 80 IPS'imiş 200 TL'lik mouse'lara nazaran çok kötü bir değermiş. Benim kuzenimde kullanıyor aynı mouse'u gerçekten çok küçük.

Doğkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Üzer
Selam dostlar, yakın zamanda Rampage Claw mouse'unu aldım, fakat sağ tıkının gıcırdamasından dolayı iade ettim, ve yeni bir mouse alacağım.
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)

Corsair M55 RGB Pro:

Corsair Harpoon RGB Pro:

Gigabyte Aorus M2:

HP Omen 400:

Corsair Katar Pro:

@zbabomen
m55 rbg

Rich Kedy

80+ Bronze

Squex

80+ Silver
ya yeni fare aldım hepsiburda indirimi 150 tl ye düşürüyor inanılmaz ya gaming gen gibi de saçma site görmedim iade almıyorlar

Rich Kedy

80+ Bronze

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi anneme sordum normal dedi.
Omen 400 falan alma.
Elin küçükse katar pro veya aorus M2 öneririm.
Omen 400'de 3325 var fakat forumdakiler gitmiş bir tane daha mouse de sensör nedir onu bilmeyen adama güvenip 3360 diyorlar 🤣

M55 RGB pro veya dediğim gibi üsttekileri tercih etmeni öneririm.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu sıralar Gaming Gen'de birşeyler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o zaman ben Corsair M55 RGB Pro alıyorum.
Hayırlı olsun.
İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omen 400 falan alma.
Elin küçükse katar pro veya aorus M2 öneririm.
Omen 400'de 3325 var fakat forumdakiler gitmiş bir tane daha mouse de sensör nedir onu bilmeyen adama güvenip 3360 diyorlar 🤣

M55 RGB pro veya dediğim gibi üsttekileri tercih etmeni öneririm.
Bende araştırmalarım sonucunda 3360 bulmuştum. İyice araştırayım. Siz dedikten sonra içime süphe düştü.

Top Bottom