Neler Yeni

[Çözüldü] KMSPico ile etkinleştirilen Office'den nasıl kurtulurum?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar eski dizüstü bilgisayara Office yüklenmesi için bilgisayarcıya vermiştim. Lisans anahtarını sonradan satın alacaktım.
Bilgisayarcı tutmuş KMSPico ile etkinleştirmiş, Windows Defender ile virüs taramasında çıkıyor.

Windows'um orijinal. (cmd'den de kontrol ettim, makine kalıcı olarak etkinleştirildi diyor).
Format atmadan bu Office'den ve KMS'den nasıl kurtulabilirim?

Bir de Microsoft'un kendi sitesinde Office 2019 Pro Plus için indirme dosyasını bulamadım. O dosyayı yasal bir şekilde nereden indirebilirim? Kurduktan sonra lisans girip kullanacağım.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler :)

TALHA MURAT

80+ Silver
KMS microsoft hizmeti diyorum.
KMSpico demiyorum anlama becerini geliştir.
kms zaten kmspiconun açılımı da oluyor biz o manada söyledik hen her manaya bişi bulursan normal sen bence kendi önerine sakla dediğini.

moira

80+ Bronze
kms zaten kmspiconun açılımı da oluyor biz o manada söyledik hen her manaya bişi bulursan normal sen bence kendi önerine sakla dediğini.
Değil değil değil değil.
Screenshot 2021-03-02 173648.png

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Lisans satın alacağım da Softexen sitesi güvenilir mi dostlar? En ucuz Office’i orası veriyor.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
KMS crack değildir.
KMS lisans doğrulama sistemidir (Key Management System)
KMSpico KMS açıklarını köte yöne kullanır.
Bilmeden siz konuşmayın.
KMSpico sandım kardeş. Yanlış görmüşüm kabul ediyorum. Bilerek konuşmaya devam edebilirsin!
Daha güzel uyarabilirsin. Uslübunu hiç beğenmedim!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler.
Bu yöntem galiba KMS'yi silemiyormuş. Biraz araştırdım Malwarebytes ile silinmesi gerek demişler. Denerim yine de sağolun.
@TheMarqE
KMS'den mi bahsediyor? KMSpico'dan mı? Microsoft hizmeti Malwarebytes ile de silinemez! Belki yazan yanlış yazdı.

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
KMSpico sandım kardeş. Yanlış görmüşüm kabul ediyorum. Bilerek konuşmaya devam edebilirsin!
Daha güzel uyarabilirsin. Uslübunu hiç beğenmedim!
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TheMarqE
KMS'den mi bahsediyor? KMSpico'dan mı? Microsoft hizmeti Malwarebytes ile de silinemez! Belki yazan yanlış yazdı.
Ben yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için, yazılımsal kısımlara pek hakim değilim. Biraz da sinirlendim bilgisayarcıya, ondan hızlı yazmışımdır. Aranızda tartışmanızı istemem.

Şimdi güvenilir bir lisans satıcısı arıyorum, Lisansmarket nasıldır? 30 TL’ye office satıyor ama güvensem mi?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ben yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için, yazılımsal kısımlara pek hakim değilim. Biraz da sinirlendim bilgisayarcıya, ondan hızlı yazmışımdır. Aranızda tartışmanızı istemem.

Şimdi güvenilir bir lisans satıcısı arıyorum, Lisansmarket nasıldır? 30 TL’ye office satıyor ama güvensem mi?
Gerçekten güvenilir satıcı sadece Microsoft firmasıdır. Bir de malesef pahalı satan yerler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Office kaldırıldı ✅
Malwarebytes ile bulunanlar silindi ✅
AdwCleaner ile bulunanlar silindi ✅
Windows Defender ile bulunanlar silindi ✅
Office lisansı satın alındı ✅

Hazırladığım Windows USB’siyle yarın sabah temiz kurulum yapacağım inşallah.

Yapmam gereken ek bir şey var mı sizce arkadaşlar? Bunlardan sonra kalıntı kalmaz değil mi? Registry’den de silin demişler onu da sileyim mi sizce?
Teşekkürler.

@Osmanbayirr
@TALHA MURAT
@Psyduck
@KOCAEFE
@Kamina
@TheMarqE

Son düzenleme:

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Temiz kurulum yapacaksan virüs taramasına bile gerek yoktu ama o zamana kadar varsa da silmiş oldun. Eline sağlık başka şey gerekmez.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Temiz kurulum yapacaksan virüs taramasına bile gerek yoktu ama o zamana kadar varsa da silmiş oldun. Eline sağlık başka şey gerekmez.
Yardımlarınız için hepinize teşekkürler. Bir daha da Allah lazım etmesin bilgisayarcıları, günümün yarısı gitti :D Sadece Pico değil abuk subuk bir sürü şey daha çıktı sildim.

Daha önce hiç temiz kurulum da yapmadım, hep recovery ile yapıp geçiyordum, umarım becerebilirim.
USB’yi takıp Boot Manager’dan flash belleği seçeceğim sanırım değil mi? Gerisi yönergeleri takip etmekle geçiyor.

Top Bottom