Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,096
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Apartman yöneticisi yok.direkt olarak apartman yöneticisiyle konuşun polise gideceğinizi söyleyin olmassa apartmandan kovun
Apartman yöneticisi yok.direkt olarak apartman yöneticisiyle konuşun polise gideceğinizi söyleyin olmassa apartmandan kovun
Belediyeye şikayet edebilirsiniz onu geçtim polise kadar gidebilirsiniz hayat bu sonuçta şakası olmazHocam Yaktığı Soba Tüm Binayı Zehirledi. Üstüne Evde Doğalgaz da var. Bunun Yüzünden Kardeşim Ölüyordu az daha.
Hala Yakacağız diyor ? Ankarada Nasıl İşliyor Yükümlülük ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaktıkları Soba Tüm Binaya Vuruyor. Nasıl Olduğunu Bende Anlamadım.
cimere şikayet edinApartman yönetici yok.
Gerek yok ben klonumu gönderdimcimere şikayet edin
Polisi arayın
ÖZEL TİM GETİRİN
E V İ B A Ş L A R I N A Y I K I N
aklıma başka bir şey gelmiyor
@MematiBaş🚬 hal eder!cimere şikayet edin
Polisi arayın
ÖZEL TİM GETİRİN
Cimere Yazdım Hocam. Bakalım Ne Olacak Şimdi. Ne Zaman Dönerler ?cimere şikayet edin
Polisi arayın
ÖZEL TİM GETİRİN
İnşallah baştan sağma iş yapmazlar.Cimere Yazdım Hocam. Bakalım Ne Olacak Şimdi. Ne Zaman Dönerler ?
Yoksa Artık Ölüm Haberimi Alırsınız Haberlerden.İnşallah baştan sağma iş yapmazlar.
tasarimcilarin akli paraya calisiyor buda kaniti (!)hocam bence tazminat davası falan açın eğer soba zehirlenmesinin kanıtı varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta daha da ileri gidip apartmandan kovdurmaya kadar gidilebilir, uyarılara rağmen devam ediyorlarsa. Sıfır medeniyet sıfır zeka bu kadar olur yani gerçekten çok sinirlendirici bi durum. Geçmiş olsun bu arada
gecmis olsun hocam kardesinize, zabitanin gelmeme gibi bir secenegi yokki, arayin gelmezseniz sikayet ederim diyin bence.Arkadaşlar Merhaba bizim evimiz doğalgazlı. Komşu Doğalgazlı olduğu halde soba yakmaya devam ediyor. Onlar Yüzünden Kardeşim Karbonmonoksit Zehirlenmesi Yaşadı. Söylediğimiz Halde Yakıyor.
Üstüne Bugün Kendi Evine de Vurmuş.
Zabıta'yı Aradık Ama Gelmedi. Ne Yapmalıyım ?
mesajınız iletildiği andan itibaren dönme yükümlülükleri olan sanırım bir 14 gün vardı ama o kadar sürmez muhtemelenCimere Yazdım Hocam. Bakalım Ne Olacak Şimdi. Ne Zaman Dönerler ?
sadopkfaposd başkası sandım dedim ne diyo butasarimcilarin akli paraya calisiyor buda kaniti (!)
gecmis olsun hocam kardesinize, zabitanin gelmeme gibi bir secenegi yokki, arayin gelmezseniz sikayet ederim diyin bence.