Yardım !!!! CÖZÜLDÜ!!!! Logitech G HUB acilmiyor,baslangic ekraninda kaliyor.!!!! CÖZÜLDÜ!!!!

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaslar,Logitech G923 kullaniyorum.Bunu ayarlarini saglamak ve ayarlari kayitli tutmak icin laptopta kullanirken Logitech G HUB kullandim ve sorunsuz calisiyordu ama direksiyon setini artik masaüstü pc de kullanmak istiyorum ve bu yüzden masaüstüne de G HUB indirdim fakat acilmiyor,baslangic ekraninda kilitlenip kaliyor.Logitech logosu sonsuz bi döngü de dönüp duruyor sadece.Akla gelebilecek hemen hemen herseyi denedim,internet üzerindeki cözüm yollarini denedim,Logitech servisiyle gorustum onlarin tavsiyelerine göre de denedim ama nafile.Sayisiz defa kaldirdim,yeniden kurdum.Tüm dosyalari temizledim,yeniden kurdum ama sonuc basarisiz.Görev yöneticisinden takip ediyorum,internet kullanimi da yapmiyor hani hala birseyler indiriyor desem ama hayir o da degil.PC özellikleriyöe alakali degildir zaten ama yinede görsel olarak özellikleri de ekledim.Ne yapabilirim,tavsiyelerinize ihtiyacim var..

Ekler

• Görev yöneticisi.jpg
    Görev yöneticisi.jpg
    124.9 KB · Hit: 207
  • Logi ekran.jpg
    Logi ekran.jpg
    15 KB · Hit: 187
  • dxdiag1.jpg
    dxdiag1.jpg
    56.7 KB · Hit: 181
  • dxdiag.jpg
    dxdiag.jpg
    73.7 KB · Hit: 177
Merhaba arkadaslar,Logitech G923 kullaniyorum.Bunu ayarlarini saglamak ve ayarlari kayitli tutmak icin laptopta kullanirken Logitech G HUB kullandim ve sorunsuz calisiyordu ama direksiyon setini artik masaüstü pc de kullanmak istiyorum ve bu yüzden masaüstüne de G HUB indirdim fakat acilmiyor,baslangic ekraninda kilitlenip kaliyor.Logitech logosu sonsuz bi döngü de dönüp duruyor sadece.Akla gelebilecek hemen hemen herseyi denedim,internet üzerindeki cözüm yollarini denedim,Logitech servisiyle gorustum onlarin tavsiyelerine göre de denedim ama nafile.Sayisiz defa kaldirdim,yeniden kurdum.Tüm dosyalari temizledim,yeniden kurdum ama sonuc basarisiz.Görev yöneticisinden takip ediyorum,internet kullanimi da yapmiyor hani hala birseyler indiriyor desem ama hayir o da degil.PC özellikleriyöe alakali degildir zaten ama yinede görsel olarak özellikleri de ekledim.Ne yapabilirim,tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Reddit de çözümü vardı

Ayni sorunla karsilasip cözüm bulamayanlar var ise buraya cözümünü birakiyorum.

Bu bağlantılar, G Hub'daki önceki kaydedilmiş dosyaları geri yüklemeye yardımcı olacaktır.

(Windows) : ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lghub_installer.exe
(Mac) : ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lghub_installer.zip

Microsoft edge veya explorer'da açmayı unutmayın.Google Chrome üzerinde değil.

Uygun olan sürümü indirdikten G HUB aciliyor ama update etmezseniz ürünlerinizi görmeyebilir.
Denedigim islem kalmamisti,benim sadece bu linkler cözüm oldu.Uygulama burdan indirdikten sonra acildi ama Microsoft Edge üzerinden indirdim ama oyunu görüp,kullandigim direksiyon setini görmedi.Update ettikten sonra onuda gördü,suan sorunsuz calisiyor,umarim isinize yarar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,226
Üyeler
186,306
Son üye
tuğcan
Geri