Neler Yeni

Öneri [ çözüldü ] Minecraft OpenGL Hatası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Merhabalar. Yeni Aldığım bilgisayara java kurmayı unuttum sonra minecraftı açmaya çalıştım. sorunsuzca çalıştı yüksek fps değerleri de aldım. minecraftı crackli değilde gerçek launcherinden çalıştırmıştım. sonra da optifine kurmaya çalıştım ve o anda javanın olmadığını farkettim. daha sonra javayı yükledim. optifine'yi kurdum ve oyna tuşuna bastım. mojang yazısı geldikten sonra oyun çökme raporu geldi.

1600292266469.png

bu hata geldi opengl hatası. javayı sildim denedim, tekrar kurmayı denedim, internetten bakındım ama bulamadım. siz ne düşünüyorsunuz ne yapabilirim. bilgisayarda hiç bir şey yüklü olmadan önce driverleri kurmuştum. Neden bu hata oluyor? java kurmadan önce mis gibi çalışıyordu

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhabalar. Yeni Aldığım bilgisayara java kurmayı unuttum sonra minecraftı açmaya çalıştım. sorunsuzca çalıştı yüksek fps değerleri de aldım. minecraftı crackli değilde gerçek launcherinden çalıştırmıştım. sonra da optifine kurmaya çalıştım ve o anda javanın olmadığını farkettim. daha sonra javayı yükledim. optifine'yi kurdum ve oyna tuşuna bastım. mojang yazısı geldikten sonra oyun çökme raporu geldi.

Alıntıyı görüntüle

bu hata geldi opengl hatası. javayı sildim denedim, tekrar kurmayı denedim, internetten bakındım ama bulamadım. siz ne düşünüyorsunuz ne yapabilirim. bilgisayarda hiç bir şey yüklü olmadan önce driverleri kurmuştum. Neden bu hata oluyor? java kurmadan önce mis gibi çalışıyordu
Oyuna girip gelişmiş OpenGL'yi kapatır mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna girip gelişmiş OpenGL'yi kapatır mısın?
Efendim sorunu çözdüm şimdi nasıl yaptığımı anlatayım sonra da yardım yazısını çözüldü yaparım. Eğer aynı hata olursa yapmış olurlar.

Bilgisyarı televizyona bağladık. İşlerimi ordan yapıyordum. Anakartın sürücülerini yükledikten sonra anakart 1920x1080 çözünürlüğe aldı. Bu da televizyona kötü etki etti ve ekran yarım oldu. Bunu bı nebze azaltmak için çözünürlüğü değiştirdim. Daha sonra o hata geldi. Şimdi ise aklıma geri haline almak geldi. Tekrar 1920x1080 yaptım ve düzeldi. Yapamayan arkadaşlar bunu da denesin. Buda olmazsa yukarıda yazanı yapmayı deniyebilirsiniz.

Tekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan Pasta
Bende bir minecraft kullanıcısının bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum bilgisayarının parça modellerini atarmısın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bende bir minecraft kullanıcısının bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum bilgisayarının parça modellerini atarmısın.
Sırf Minecraft için yeni bir sistem alınmaz. Zaten 10 yıllık sistemlerde çok rahat oynatır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom