Neler Yeni

ÇÖZÜLDÜ Modem Arayüzünden İnternet Hızı Öğrenme

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Modem arayüzüne girdikten sonra internet hızını nasıl öğrenirim?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hocam arayüzü ilk defa gördüm bir yerde illa ki o aşağı yukarı gibi hızların yazdığı yer olmalı.

Eğer yoksa speedtest güvenilir zaten modem dibinde yapıyorsan doğru sonucu verir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu sormuyor ki
Hız artışı olmadı diyor ya kanka modemden kaynaklı bir sorun değil ki modemden internet hızını öğrenmesinin sebebi hızının artıp artmayacağını görmek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Hocam arayüzü ilk defa gördüm bir yerde illa ki o aşağı yukarı gibi hızların yazdığı yer olmalı.

Eğer yoksa speedtest güvenilir zaten modem dibinde yapıyorsan doğru sonucu verir

Onu sormuyor ki
Hocam fiber altyapıda kayıp minimum seviyede olduğu için dediğiniz gibi hızları gösteren bir yer olmuyor modemlerde. Modemde olmalı demeyelim bilgimiz yoksa.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam fiber altyapıda kayıp minimum seviyede olduğu için dediğiniz gibi hızları gösteren bir yer olmuyor modemlerde. Modemde olmalı demeyelim bilgimiz yoksa.
Hız artışı olmadı diyor ya kanka modemden kaynaklı bir sorun değil ki modemden internet hızını öğrenmesinin sebebi hızının artıp artmayacağını görmek.
Valla 2 aydır 35 ile sürünüyordum kendiliğinden 75 oldu yakın zamanda müşteri hizmetleri ile de görüşmedim. 80'i zorluyor arada. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Onu sormuyor ki
İnternet sağlayıcın ile alakalı bir durum.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Valla 2 aydır 35 ile sürünüyordum kendiliğinden 75 oldu yakın zamanda müşteri hizmetleri ile de görüşmedim. 80'i zorluyor arada. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim
İyi bari sorunun çözüldüğüne sevindim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
35mbps wifi ile xcloud'da ani hareket vs yapınca ekranım çamur oluyordu şu anda 70mbps ortalama alıyorum pc'de çünkü arada duvar var. Görüntü baya düzelir mi?
Xcloud'da VPN etkisi de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom