Neler Yeni

!Çözüldü! Teknomehmet güvenilir mi?

Güvenilir biridir fakat telefonların garantisi yok.Gümrükten gizlice getirtiliyor o telefonlar.O yüzden o kadar ucuz.Ben tavsiye etmem çünkü bozulsa gönderebileceğin bir yer yok.

Hani bazı siteler olur isminden elersin direkt.Hah bence tam da böyle bir site 😄

Arkadaşım Öncelikle Merhaba. Ben Yaklaşık 5Ay Önce Teknomehmet'ten Bir Cihaz Aldım. Şu An Hiçbir Sıkıntım Yok. Cihaz Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor. Eksileri Var Mi Dersen Var. Mesela Xiaomi Türkiye Garantisi Yok. İkinci Olarak IMEI Kolon. Yani Başka Cihazın IMEI'sini Telefona Kopyalıyorlar. Cihaz Kapansa Bile Zaten Yardımcı Oluyorlar. Müşteri Memnuniyeti Mükemmel. Verdikleri Hizmet Mükemmel. Ben Tercih Ederim. Şimdiden Teşekkürler :)

Forumda bir arkadaş yazdı da gereksiz ucuz gördüm.
yurtdışından geldiği için ucuz yani bir replika ürün değil orjinaldir ve bu siteden alman güvenilir olur sdn webtekno gibi teknoloji youtube kanallarına da telefon teğmin ediyor incelemeleri için bir sorun olmaz o yönden güvenilirliği var

yurtdışından geldiği için ucuz yani bir replika ürün değil orjinaldir ve bu siteden alman güvenilir olur sdn webtekno gibi teknoloji youtube kanallarına da telefon teğmin ediyor incelemeleri için bir sorun olmaz o yönden güvenilirliği var
Konuyu hortlattığın için teşekkürler 😄

kesinlikle güvenilir, TAA, Shifdelete.net gibi firmalar TR'de olmayan telefonları oradan getiriyorlar.

Tek bir şey diyeceğim.
bruh

teknomehmet ney ya uzak durulması lazım bence
Post automatically merged:

kanka ismi değişişik ama güvenilirmiş tecnopata falan yazmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,754
Üyeler
173,061