Neler Yeni

çözüldü valorant radyanit için ayrı para vermem lazımmı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
gece pazarına yağmacı vandal geldi 1200vp ye ve onu alacağım ama yükseltmesi için radyanit puanı falan gerekiyor bunu ücretsiz bulabiliyormuyuz yoksa battlepass mi almam lazım ücretsiz bulabiliyor isem iyi olur

nereden bulurum ücretsiz

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
16 günde battlepass bitirebilirmiyim ?
Başta değilsen biter oynaman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bpden bedava da veriyor paralı da veriyor 1kya battle pass alırsan çok radyanit alırsın vermezsen de veriyor ama

Hiç radyanitin yok mu ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha satın almadım battlepass en başındayım

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
gece pazarına yağmacı vandal geldi 1200vp ye ve onu alacağım ama yükseltmesi için radyanit puanı falan gerekiyor bunu ücretsiz bulabiliyormuyuz yoksa battlepass mi almam lazım ücretsiz bulabiliyor isem iyi olur

nereden bulurum ücretsiz
Ücretsiz bir şekilde pass'den kasabilirsin. Para ile almana gerek yok çok pahalı.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
daha satın almadım battlepass en başındayım
Hayır o öyle çalışmıyor almasan da battle passi kasıyorsun aldıktan sonra geldiğin yere kadar ödüllerini veriyor şuan kaçıncı seviyedesin ?

Radyanit yayıncı falan değilsen parayla alınmaz çok pahalı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başta değilsen biter oynaman lazım

Bpden bedava da veriyor paralı da veriyor 1kya battle pass alırsan çok radyanit alırsın vermezsen de veriyor ama

Hiç radyanitin yok mu ?
yağmacı vandal gelmesi için birsürü hesap açtım tahmini 30 tane 3-4 farkmı mail üzerinden battlepassden ücretsiz alınıyor ise sorun yok o zaman bp almak istemiyorum zaten yağmacıya bi + bassam benim için yeterli olur

Hayır o öyle çalışmıyor almasan da battle passi kasıyorsun aldıktan sonra geldiğin yere kadar ödüllerini veriyor şuan kaçıncı seviyedesin ?

Radyanit yayıncı falan değilsen parayla alınmaz çok pahalı.
1. seviyedeyim dediğim gibi hesap yeni açtım yağmacı gelmesi için uğraşıyordum :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
yağmacı vandal gelmesi için birsürü hesap açtım tahmini 30 tane 3-4 farkmı mail üzerinden battlepassden ücretsiz alınıyor ise sorun yok o zaman bp almak istemiyorum zaten yağmacıya bi + bassam benim için yeterli olur

1. seviyedeyim dediğim gibi hesap yeni açtım yağmacı gelmesi için uğraşıyordum :D
Biraz oynayarak passden 40 radyanit çok rahat alırsın.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666

Hmm yeni başladın yani bence değmezdi bu kadar ama olsun :D Yeni hesapların kontratlarında direkt radyanit puanı veriyor biraz oyna bir süre sonra 40 radyanitin olması lazım.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Hmm yeni başladın yani bence değmezdi bu kadar ama olsun :D Yeni hesapların kontratlarında direkt radyanit puanı veriyor biraz oyna bir süre sonra 40 radyanitin olması lazım.
yeni başlamadım aslında bayadir oynuyorum sadece skinli hesaba geçiş yaptım çok skinlerle pass ile ilgilenmediğim için dikkat etmedim radyanitin free olduğuna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,666
Üyeler
168,975
Son üye
Eminnn05
Top Bottom