Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Valoranta tıklıyorum ama açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
Epic başka bir başlatıcı olduğu için yeniden yüklemeniz gerekiyor çünkü. Bence de siz en iyisi yeniden yükleyin 👍🏻
bence bu tıklama sorunu oyunu yeniden yükliycek kadar önemli bir sorun değil belirli bir çözümü var bence sonuçta oyun dosyalarına dokunmadım bozmadım neden yeniden yükliyim ki ben biraz daha araştırıyım en sonunda bezersem denerim.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
görev yöneticisinden riot vanguard vsvs valo ilgili ne varsa sonlandır ve öyle aç

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
bence bu tıklama sorunu oyunu yeniden yükliycek kadar önemli bir sorun değil belirli bir çözümü var bence sonuçta oyun dosyalarına dokunmadım bozmadım neden yeniden yükliyim ki ben biraz daha araştırıyım en sonunda bezersem denerim.
Yukarıda söylediğim yöntemleri denediniz mi acaba hocam, görev yöneticisi ve bilgisayarı kapatmak ile ilgili söylediklerimi diyorum. Bana da bir kere olmuştu, üst üste binen görevler sebebiyle ortaya çıkan bir sorun olduğunu farkettim ve ilk maddede söylediğim şekilde düzelttim 🤷🏻‍♂️
Yukarıdaki arkadaş demiş ama, görev yöneticisine girip Riot Client, Valorant ve varsa diğer Riot oyunlarına dahil olan tüm görevleri sonlandırmayı deneyebilirsiniz

Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı windows'tan kapatma seçeneğine shift'e basılı tutarken tıklarsanız bilgisayar tam olarak kapanır, daha sonra yeniden açıp deneyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
görev yöneticisinden riot vanguard vsvs valo ilgili ne varsa sonlandır ve öyle aç
diğer arkadaşlarda aynısını söyledi ama olmuyor mavi dönme dairesi çıkıyor saniyede kayboluyor hiçbir şekilde tepki yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda söylediğim yöntemleri denediniz mi acaba hocam, görev yöneticisi ve bilgisayarı kapatmak ile ilgili söylediklerimi diyorum. Bana da bir kere olmuştu, üst üste binen görevler sebebiyle ortaya çıkan bir sorun olduğunu farkettim ve ilk maddede söylediğim şekilde düzelttim 🤷🏻‍♂️
Yukarıdaki arkadaş demiş ama, görev yöneticisine girip Riot Client, Valorant ve varsa diğer Riot oyunlarına dahil olan tüm görevleri sonlandırmayı deneyebilirsiniz

Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı windows'tan kapatma seçeneğine shift'e basılı tutarken tıklarsanız bilgisayar tam olarak kapanır, daha sonra yeniden açıp deneyebilirsiniz
dediğinizi denedim ama bir sonuç elde edemedim hala aynı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ne diyor

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
diğer arkadaşlarda aynısını söyledi ama olmuyor mavi dönme dairesi çıkıyor saniyede kayboluyor hiçbir şekilde tepki yok

dediğinizi denedim ama bir sonuç elde edemedim hala aynı
Hocam o halde başka bildiğim çözüm yok maalesef. Bende olsaydı daha fazla uğraşmaz, direkt yeniden yüklerdim ama tüm dosyaların silinmiş olduğuna emin olmanız lazım 👍🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
hiçbirşey demiyor tıklayınca hiçbirşekilde tepki vermiyor tıkladıktan sonra 10 dakika bekledim ama hala bişi yok bi hata bile yok

Hocam o halde başka bildiğim çözüm yok maalesef. Bende olsaydı daha fazla uğraşmaz, direkt yeniden yüklerdim ama tüm dosyaların silinmiş olduğuna emin olmanız lazım 👍🏻
bence çözümü var bir kere daha başıma gelmişti sonra yeniden başlatınca düzelmişti şimdi neden böyle hiç bilmiyorum.

yüklemekte istemiyorum internetin yükleme hızı 1mb olduğu için uzun sürer.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Bir oyun sitesinde "ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin" diyor hocam, kontrol ettiniz mi hiç
yüklemekte istemiyorum internetin yükleme hızı 1mb olduğu için uzun sürer.
Evet doğru diyorsunuz uzun sürüyor 😕 Riot Client sorunlu zaten. 10 megabit internetten 50 megabite geçtim hâlâ çok yavaş yapıyor yükleme ve güncelleştirmeleri 🙁

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
Bir oyun sitesinde "ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin" diyor hocam, kontrol ettiniz mi hiç

Evet doğru diyorsunuz uzun sürüyor 😕 Riot Client sorunlu zaten. 10 megabit internetten 50 megabite geçtim hâlâ çok yavaş yapıyor yükleme ve güncelleştirmeleri 🙁
ekran kartı sürücülerini güncellemeyi bilmiyorum maalesef

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
ekran kartı sürücülerini güncellemeyi bilmiyorum maalesef
Hangi model kullanıyorsanız Google'a mesela rx 6600 driver şeklinde yazın, resmî sitesi çıkar, orada da sürücüleri indirebileceğiniz bir link olur. Oradan en son sürüm sürücüyü indirebilirsiniz 👍🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
Hangi model kullanıyorsanız Google'a mesela rx 6600 driver şeklinde yazın, resmî sitesi çıkar, orada da sürücüleri indirebileceğiniz bir link olur. Oradan en son sürüm sürücüyü indirebilirsiniz 👍🏻
tamda rx6600 kullanıyodum :) teşekkür ederim deneyeceğim

1663268781793.png
bende onun uygulaması varmış direk ama güncel diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
şaka gibi amd software adrenalin üzerinden bir başlatmayı deneyim dedim şık diye açıldı

Top Bottom