Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,952
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır 6 devam ediyor.Şuan bitti mi test
Hayır 6 devam ediyor.Şuan bitti mi test
45 step ne hacı imkansızKeşke iptal etmeseydin. Belki silikonu güzeldir, bırak ilerlesin. Benim R7 3800X'im 15'e kadar gelmişti (gold sample).
0.9V 4.0 ghz mümkün mü ki ? ama başka progamlardan kontrol ettim değerler doğruyduKeşke iptal etmeseydin. Belki silikonu güzeldir, bırak ilerlesin. Benim R7 3800X'im 15'e kadar gelmişti (gold sample).
Ama voltajı azaltıyor her step'te.45 step ne hacı imkansız![]()
Siz bi bırakın onu arkada gitsin bakalım nereye kadar gidicek0.9V 4.0 ghz mümkün mü ki ? ama başka progamlardan kontrol ettim değerler doğruydu
Zor ama imkansız değil. Olabilir.0.9V 4.0 ghz mümkün mü ki ? ama başka progamlardan kontrol ettim değerler doğruydu
50' ye kadar giderdi en fazla bence. 0.9v 4.0 GHz yaniAma voltajı azaltıyor her step'te.
Musait olduğun zaman bırak 60-70' e kadar nereye kadar gidicekse gitsin elbet ya o durucak ya sistem kapanır. Ryzen master yüklü mü bu arada8 oldu stopladım ne yapayım ?
Direk at bir şey olmaz bence8 oldu stopladım ne yapayım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Spoiler nasıl yazıcam logu atayım
Musait olduğun zaman bırak 60-70' e kadar nereye kadar gidicekse gitsin elbet ya o durucak ya sistem kapanır. Ryzen master yüklü mü bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direk at bir şey olmaz bence
Bence de, daha üste çıkmazdı.50' ye kadar giderdi en fazla bence. 0.9v 4.0 GHz yani![]()
Şimdi ne yapmalıyım zamanım var.Bence de, daha üste çıkmazdı.