Neler Yeni

Çözüldü✓ Çözülmedi ama neyse / B450M-S2H Ses Gelmiyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,827
İsim
Mert Metshi
Merhaba arkadaşlar anakartım b450m s2h kulaklık ve hoparlör taktım ama hep cızırtı geliyor kulaklık takılı olunca ses ayarlarında gözüküyor sına tuşuna bastığımda çok az ses geliyor ve kulaklık gözükmüyor ardından tekrar gözüküyor ne yapmalıyım

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna
farklı kulaklıkta denedin mi ?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben buraya bu konuda deneyimli bir kişiyi çağırıyorum @Hiçkimse

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna
realtek hd audio driver yükleyip tekrar deneyebilirsin aklıma başka bir şey gelmedi

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
@Metshi yanlış anlama kullandığı nickname hiçkimse

samet4747

80+ Platinum
Bu gün arkadaşıma 2 ram taktık gigaybte b450 s2h sadece birini görüyordu sonra biosu güncelledik ve sorun çözüldü bunuda forumda bir arkadaş önermişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gün arkadaşıma 2 ram taktık gigaybte b450 s2h sadece birini görüyordu sonra biosu güncelledik ve sorun çözüldü bunuda forumda bir arkadaş önermişti
@babamrb123 söylemişti bunu bana sağ olsun

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Selam arkadaşım.

Duyar duymaz hemen fırladım buraya. Sakın ola ki atlamayın, Gigabyte B450M S2H alırken çok dikkatli olun! Ben buanakartı aldım, alırken nasıl olduysa bu kronik sorununu nette göremedim. Ancak yaşayınca gördüm. Tabii ki hepsinde değil ama mesela benimkinde SES KARTI BOZUK. Kartta bu sorun var. Kronik olarak. Başka hiçbir sorununu bilmiyorum. Gigabyte'ı aradım, KÜSTAH KÜSTAH SANKİ BU KRONİK SORUNU BİLMİYORMUŞ GİBİ, biz satıcı değiliz üreticiyiz dedi. Hapsiburada'dan almıştım, onlar da evinize kargo gönderiyorlar alıyorlar ama koşulsuz iade hakkınız kalkmış oluyor ve 21 güne kadar bekleyebilmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Yine de garanti süresince tamir ettirebiliyor veya değiştirebiliyorsunuz bu kronik sorundan dolayı. Ancak VELEV Kİ BAŞKA İMKANINIZ VARDIR, veya planınız vardır, buna göre yapın işinizi.

Gigabyte'a bütün kötülükleri diliyorum beni uğraştırdığı için ve küstahlığı için. Tek diyeceğim herkes bunu bilsin.

Bu arada tek tek uzun uzun saymiyicam hiç ama, HAYALİNİZE GELEBİLECEK BÜTÜN ŞEYLERİ denedim 2 hafta boyunca, yabancı forumlara kadar bakarak ve emin oldum. Zaten nette var. Şuan tatilde olduğum için harici usb ses kartı ile idare ediyorum. Sonra garantiye göndericem nasipse.

Kolay gelsin.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Selam arkadaşım.

Duyar duymaz hemen fırladım buraya. Sakın ola ki atlamayın, Gigabyte B450M S2H alırken çok dikkatli olun! Ben buanakartı aldım, alırken nasıl olduysa bu kronik sorununu nette göremedim. Ancak yaşayınca gördüm. Tabii ki hepsinde değil ama mesela benimkinde SES KARTI BOZUK. Kartta bu sorun var. Kronik olarak. Başka hiçbir sorununu bilmiyorum. Gigabyte'ı aradım, KÜSTAH KÜSTAH SANKİ BU KRONİK SORUNU BİLMİYORMUŞ GİBİ, biz satıcı değiliz üreticiyiz dedi. Hapsiburada'dan almıştım, onlar da evinize kargo gönderiyorlar alıyorlar ama koşulsuz iade hakkınız kalkmış oluyor ve 21 güne kadar bekleyebilmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Yine de garanti süresince tamir ettirebiliyor veya değiştirebiliyorsunuz bu kronik sorundan dolayı. Ancak VELEV Kİ BAŞKA İMKANINIZ VARDIR, veya planınız vardır, buna göre yapın işinizi.

Gigabyte'a bütün kötülükleri diliyorum beni uğraştırdığı için ve küstahlığı için. Tek diyeceğim herkes bunu bilsin.

Bu arada tek tek uzun uzun saymiyicam hiç ama, HAYALİNİZE GELEBİLECEK BÜTÜN ŞEYLERİ denedim 2 hafta boyunca, yabancı forumlara kadar bakarak ve emin oldum. Zaten nette var. Şuan tatilde olduğum için harici usb ses kartı ile idare ediyorum. Sonra garantiye göndericem nasipse.

Kolay gelsin.
Nokta koyulmuştur

samet4747

80+ Platinum
Selam arkadaşım.

Kolay gelsin.
bu sorunu bir arkadaş daha yaşıyordu bugün konu açmıştı hatta

Top Bottom