alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,519
bende şuana dek kapatma olmadı 5500 8gb r3 3100 ile 60 fpslerde oynatıyor orta ayarda sadece.Brn ebeveyın hatası alıyorum çıkartma vs koyamıyorum arabalara acaba işe yararmı ki?Bu aralar bu tür konuları çok görüyorum. Steam versiyonu, sorunlu. Maalesef, sebepsiz yere oyundan atıyor.
Özellikle yarışlardan önceki ara sahnede atıyor. Sorun ise arkada açık olan uygulamalardan kaynaklanıyor, uyumsuzluk var.
Oyun direkt kapandığı için yani çökme olmadığı için rapor da oluşturup direkt hangi uygulama sorun çıkartıyor bakamıyoruz.
Bu sorunun, "Explorer.exe" ile alakası yok. Bu yüzden 'Forza Fix' gibi uygulamalar, oluşturulan '.bat' dosyaları bir işe yaramıyor.
Format atınca başta sistem temiz olduğu, uygulama olmadığı için çakışma olmuyor ve ilk zamanlarda sorunsuz oynayabiliyoruz.
Fakat bu ne kadar bir çözüm? Son derece uğraştırıcı. Steam, yakın zamanda çözer umarım. Bu sorunun, çözümüne geçeyim bari.
Yeni bir oturum oluşturuyoruz, oyunun kurulu olduğu dizinden oyunu açıyoruz, yeni oturum olduğundan oyun da çökmüyor.
* Ayarlar -> Hesaplar -> Aile ve diğer kullanıcılar -> Bu bilgisayara başka birini ekle -> Bilgilere sahip değilim -> Microsoft hesabı olmayan