Neler Yeni

Cpu %100 kullanılıyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Düz sadece opera ve whatsapp açık ekstradan açalı 10 dk oldu olmadı operada kastı cpu kullanımı %100 ü gördü ve mcaffeden tarattım sorun yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
Görev yöneticisinden arkadaki kullanmadığın uygulamaları kapatabilirsin

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Düz sadece opera ve whatsapp açık ekstradan açalı 10 dk oldu olmadı operada kastı cpu kullanımı %100 ü gördü ve mcaffeden tarattım sorun yoktu
MCaffe çöp bir program dostum hemen sil onu,
Opera GX en çok ram yiyen , cpu yiyen tarayıcılardandır mozilla öneririm,

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@RTX3070,

Bu şahıs daha önce Norton gibi en güçlü antivirüsler'den birine ''O çöp, ben onu kullanmıştım'' demişti. Bu mesajını da gördükten sonra yalan söylediğini düşünüyorum.

Bu yönergeyi uygulayın. Eğer sorun devam ederse belirtin.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
RTX3070,

Bu şahıs daha önce Norton gibi en güçü antivirüsler'den birine ''O çöp, ben onu kullanmıştım'' demişti. Bu mesajını da gördükten sonra yalan söylediğini düşünüyorum.

Sayın Treyarch,

Konuyu aydınlatmanız ve bu kadar ciddi olmanız nedeniyle teşekkürlerimi iletmek isterim. Sizlere sağlık, sıhhat dilerim. İyi günler.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Adını bile doğru söyleyemediğin McAfee çöp değil. Gayet güzel bir antivirüs. @Treyarch Konuyu aydınlatır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RTX3070,

Bu şahıs daha önce Norton gibi en güçlü antivirüsler'den birine ''O çöp, ben onu kullanmıştım'' demişti. Bu mesajını da gördükten sonra yalan söylediğini düşünüyorum.

Kullanmasam yalanmı söyleyeceğim ? sistemde olan virüsleri bile bulmuyordu ve McAfee hakkında bu kadar şey varken öneremem McAfee kullanmadım fakat uzak durulması gerektiği söyleniyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Oguzhnsrmn,

4 Yıl önce ki makaleyi paylaşmak ne kadar doğru sizce?

av.JPG

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmasam yalanmı söyleyeceğim ? sistemde olan virüsleri bile bulmuyordu ve McAfee hakkında bu kadar şey varken öneremem McAfee kullanmadım fakat uzak durulması gerektiği söyleniyor.
knk McAfee gayet iyi bu arada

Top Bottom