Neler Yeni

Çözüldü✓ cpu 100 oluyor ve fanlar çok ses çikariyor

Berkyozclk

80+ Bronze
degerlerine baktim zaten benimde ekran karti 75° oluyor islemcisi benimkinden bi tik iyi bu adaminki o yuzden 50 derece falan benimki ayni ayarlarda 65 70 derece oluyor
yaw dereceye deil yuzde kac kullanılıyor ona bak dedim
sende yuzde yuze cıkıyo ya cpu, sorun burda deil mi
zaten o derecelere cıkması normal gayet 85 ustunde bi derece gorursen sorun var diye dusun haricinde kafaya takılcak bisyyok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gökdeniz
yaw dereceye deil yuzde kac kullanılıyor ona bak dedim
sende yuzde yuze cıkıyo ya cpu, sorun burda deil mi
zaten o derecelere cıkması normal gayet 85 ustunde bi derece gorursen sorun var diye dusun haricinde kafaya takılcak bisyyok
cok tesekkur ederim kusura bakma sinir ettiysem teknik bilgim yok sadece fan sesi korkuttu bide pc yeni oldugu icin panik yaptim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gökdeniz
yok sorun deil aynı seyleri ben de yasadım 2 ay once laptop alınca bende de i7 13700h ve 4050 var
bu arada normalde alacagim pc o'ydu benimde ama arkadaslarim sen yeni nesil oyunlar oynucaksin 4050 yerine 4060 olani al demisti o yuzden bunu almistim

Berkyozclk

80+ Bronze
bu arada normalde alacagim pc o'ydu benimde ama arkadaslarim sen yeni nesil oyunlar oynucaksin 4050 yerine 4060 olani al demisti o yuzden bunu almistim
fps olarak arada pek fark yok ama vram farkı var evt haklısn ben de oyun oynuyom ama 2 sene sonra uni zorlancagı icin istesem de oynayamam o yuzden boyle tercih ettm

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gökdeniz
fps olarak arada pek fark yok ama vram farkı var evt haklısn ben de oyun oynuyom ama 2 sene sonra uni zorlancagı icin istesem de oynayamam o yuzden boyle tercih ettm
kolay gelsin tesekkur ederim yardimin icin icim rahatladi normal falan diyince iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom