Neler Yeni

Yardım CPU %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Şuan 5 dkdır izliyorum görev yöneticisinden neyi açsam o çok kullanıyor ve cpu hep %100 de hiç düşmedi çok yiyen şeyi kapatsam bile system çok fazla kullanmaya başlıyor yardım lütfen bilgisayar acayip yavaşladı şuan dün yavaş değildi. Ve bir olay oldu wifi driverı bozuldu dün ani bir şekilde silip yüklemek zorunda kaldım ondan sonra oldu bu yavaşlama
sistem:
i5-8265u
128 gb samsung ssd
4gb ram
mx110 2gb

Emre Baş

80+ Gold
Virüs olma ihtimali yüksek yada sıcaklıkları kontrol edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Termal macun değişimi yap fan temizliği yap büyük ijtimalle sorun toz ve termal macundur (y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzenledim konuyu tekrar evet kasma var acayip fazla
Görev yöneticisinden ram kullanımını işlemci kullanan gereksiz uygulamaları kapatmalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Sorunun ısı dan kaynaklanıyor termal macununu yenile fanını kontrol et toz temizliği yap çok yüksek ihtimal temizlenir .Düzelmez ise bir virüs sorununuz var .

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Şuan 5 dkdır izliyorum görev yöneticisinden neyi açsam o çok kullanıyor ve cpu hep %100 de hiç düşmedi çok yiyen şeyi kapatsam bile system çok fazla kullanmaya başlıyor yardım lütfen bilgisayar acayip yavaşladı şuan dün yavaş değildi. Ve bir olay oldu wifi driverı bozuldu dün ani bir şekilde silip yüklemek zorunda kaldım ondan sonra oldu bu yavaşlama
sistem:
i5-8265u
128 gb samsung ssd
4gb ram
mx110 2gb
bu sorun bendede vardı fanın ayaklarını kırmıştım ve onu yeniden takayım derken işlemci macunu sürmeyi unttum yaklaşık 3 gün öyle kullandım sonra aklıma geldi macunu yeniledim fanı taktım sorun kalktı ısıdan kaynaklı olabilir bi kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
bu sorun bendede vardı fanın ayaklarını kırmıştım ve onu yeniden takayım derken işlemci macunu sürmeyi unttum yaklaşık 3 gün öyle kullandım sonra aklıma geldi macunu yeniledim fanı taktım sorun kalktı ısıdan kaynaklı olabilir bi kontrol edin.
ama yazdığım gibi oyunda vb hiç 70 dereceyi görmedi ama oyun oynarken fan hep çok hızlı çalıştı bir bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,342
Üyeler
164,824
Son üye
Daslernen
Top Bottom